ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σοβαρά επεισόδια στην πορεία για τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Επεισόδια αυτήν την ώρα στα Εξάρχεια, όπου έχει ξεκινήσει πετροπόλεμος στην πλατεία μετά το τέλος της πορείας για την επέτειο της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, στις οδούς Στουρνάρη και Μπενάκη, ομάδες ατόμων πετούν κατά διαστήματα πέτρες εναντίον αστυνομικών δυνάμεων, και έχουν βάλει φωτιά σε κάδους απορριμμάτων. Επίσης, έχουν στήσει οδοφράγματα στο σημείο.

 Η Αστυνομία δεν έχει προχωρήσει σε προσαγωγές έως αυτήν την ώρα, ενώ έγινε χρήση κρότου-λάμψης για να διαλυθεί το πλήθος των συγκεντρωμένων.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, πάνω από 500 άτομα βρίσκονται στο μνημείο του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, στη συμβολή των οδών Τζαβέλλα και Μεσολογγίου, όπου κάθε χρόνο πραγματοποιείται συγκέντρωση, όμως στο συγκεκριμένο σημείο δεν γίνονται επεισόδια.

Επεισόδια και στη Θεσσαλονίκη

Επεισόδια ξέσπασαν και στη Θεσσαλονίκη στην περιοχή γύρω από την Καμάρα, όταν έφτασε στο σημείο η πορεία διαμαρτυρίας για τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου.

Άτομα που συμμετείχαν στη διαδήλωση πετούσαν ομαδικά μολότοφ προς τις αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες απαντούσαν με εκτεταμένη χρήση χημικών.

Δείτε βίντεο και εικόνες:

Στη συνέχεια οι αστυνομικοί προχώρησαν σε προσαγωγές, εξαπολύοντας ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό ατόμων που συμμετείχαν στα επεισόδια.

Στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης έγινε επιχείρηση της ΕΛΑΣ με προσαγωγές υπόπτων για τα επεισόδια, ενώ ίδια εικόνα καταγράφεται και σε αρκετά στενά του κέντρου.

Πηγή: iefimerida.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση