ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σκότωσε τον αδελφό του με ψαλίδι - Είχαν καβγαδίσει για τα ρούχα

Τι κατέθεσαν η μητέρα και η γιαγιά των δύο παιδιών

Τη δολοφονία του 16χρονου αδελφού του τον οποίο κάρφωσε στο στήθος με ψαλίδι το βράδυ της Τρίτης ομολόγησε το πρωί της Τετάρτης ο 18χρονος αδελφός του.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 18χρονος παραδέχθηκε στους αστυνομικούς ότι τραυμάτισε θανάσιμα τον αδελφό του μετά από καβγά που είχαν για ρούχα.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες αφορμή αποτέλεσε η κίνηση του 16χρονου να πάρει ρούχα του μεγάλου αδελφού του χωρίς να τον ρωτήσει.

Καθοριστικές για τη σύλληψη και την ομολογία του 18χρονου αδελφοκτόνου αποδείχθηκαν οι μαρτυρίες της μητέρας του και της γιαγιάς του που ήταν παρούσες την ώρα του καβγά στις 9 το βράδυ της Τρίτης στο διαμέρισμα της οδού Σταδίου.

Όπως είπαν οι δύο γυναίκες στους αστυνομικούς την ώρα που προσπαθούσαν να χωρίσουν τα δύο αδέλφια ο 18χρονος πήρε ένα ψαλίδι από την κρεβατοκάμαρα και το κάρφωσε στο στήθος του 16χρονου.

Η τραγωδία αποκαλύφθηκε λίγο μετά τις 9 το βράδυ όταν οι γείτονες της οικογένειας άκουσαν φωνές από το διαμέρισμα της πολυκατοικίας επί της οδού Σταδίου και ειδοποίησαν την Αστυνομία.

Στο σημείο έφτασε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε τον 16χρονο και τον μετέφερε στο Λαϊκό Νοσοκομείο, όπου λίγη ώρα αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του.

Εκτός από την μητέρα και τη γιαγιά των δύο παιδιών στο διαμέρισμα ήταν και μια φίλη τους η οποία επίσης έδωσε κατάθεση. Οι τρεις γυναίκες μετά τις καταθέσεις τους αφέθηκαν ελεύθερες εκτός από τον 18χρονο ο οποίος κρατήθηκε στο Τμήμα της Νέας Σμύρνης και τελικά συνελήφθη.

Πηγή: protothema.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση