ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σκότωσε την κοπέλα του στο ντους - Ο λόγος θα σας σοκάρει

«Όταν την χτύπησα ήταν ακόμα όρθια και μετά άρχισε να γλιστράει»

Ο Roderick Deakin-White, 38 ετών σκότωσε την κοπέλα του στο ντους επειδή του ζήτησε να μην φοράει γυναικεία εσώρουχα ενώ έκαναν σεξ.

Ακριβώς όπως ο χαρακτήρας της ταινίας του Χίτσκοκ «Psycho», σκότωσε την κοπέλα του ενώ έκανε ντους και έφυγε αφήνοντάς την νεκρή μέσα σε μια λίμνη αίματος.

Η Amy Parsons, 34 ετών, του είπε ότι θα χώριζαν αν δεν έβγαζε τα γυναικεία εσώρουχα, κι εκείνος της επιτέθηκε με μεταλλικό αντικείμενο ενώ η κοπέλα έκανε μπάνιο, με αποτέλεσμα να πεθάνει.

Ο 38χρονος μάλιστα είχε μια σελίδα στο Facebook με το ψευδώνυμο Jane, όπως αναφέρει η Daily Mail.

Ο ίδιος όταν κατέθεσε στο δικαστήριο περιέγραψε την στιγμή που την δολοφόνησε και έμοιαζε εκπληκτικά με την σκηνή από την γνωστή ταινία του Χίτσκοκ: «Θυμάμαι ότι την χτύπησα, εκείνη γλίστρησε σιγά σιγά μέσα στο μπάνιο. Δεν θυμάμαι τους ήχους ή το αίμα».

«Όταν την χτύπησα ήταν ακόμα όρθια και μετά άρχισε να γλιστράει, ενώ στην συνέχεια έμεινε εκεί το πάτωμα. Όπως σας είπα δεν θυμάμαι αίμα, το σιχαίνομαι», ανέφερε.

Η κοπέλα είχε κουραστεί με το φετίχ του και βρήκε άλλον σύντροφο λίγο πριν του ζητήσει να χωρίσουν.

Ο κατηγορούμενος μετά που την σκότωσε με πολλαπλά χτυπήματα στο κεφάλι, την άφησε μέσα στο μπάνιο σε μια λίμνη αίματος και επιχείρησε να αυτοκτονήσει αλλά δεν μπορούσε.

Έτσι ένας γνωστός του τον έπεισε να παραδοθεί και να πει «είμαι δολοφόνος», όπως και έκανε.

Πηγή: gazzetta

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Κοπέλα  |  Σκότωσε  |  Ντους  |  Σοκ  |  Άντρας  | 

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X