ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σκληρές εικόνες - Τη χτυπούσε με σφυριά και την ανάγκαζε να κοιμάται όρθια

Τρόμος για νεαρή γυναίκα στην Ουαλία

Μια γυναίκα που ξυλοκοπήθηκε με σφυριά και αναγκάστηκε να τρώει φωτογραφίες νεκρών συγγενών της από τον πρώην φίλο της ως τιμωρία, ζει πλέον με τον φόβο ότι θα την εντοπίσει, έχοντας αποφυλακιστεί μετά από δέκα χρόνια.

Η ανελέητη ιστορία τρόμου του Craig Thomas εναντίον της Charlotte Rooks στην Ουαλία χαρακτηρίστηκε ως η «χειρότερη ενδοοικογενειακή κακοποίηση» που είχε δει ποτέ ένας δικαστής, σύμφωνα με όσα αναφέρει η Dialy Mail.

Του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης δέκα ετών επειδή τη χτυπούσε με σφυριά, την ανάγκαζε να κοιμάται γυμνή όρθια και να τρώει φωτογραφίες νεκρών αγαπημένων προσώπων ως τιμωρία.

Ο Thomas φυλακίστηκε το 2013 και στη συνέχεια αφέθηκε αρχικά ελεύθερος με αναστολή το 2019, αφού εξέτισε τη μισή ποινή του. Ωστόσο γρήγορα επανήλθε στη φυλακή για παραβίαση των όρων της αποφυλάκισής του.

Αλλά τώρα που εξέτισε τα δέκα ολόκληρα χρόνια, η αποφυλάκισή του έγινε αυτόματα – με την Charlotte να ενημερώνεται αυτή την εβδομάδα ότι είναι ελεύθερος.

«Φοβάμαι ότι θα προσπαθήσει να με βρει»

Εξέτισε δέκα χρόνια και κυκλοφορεί πάλι ελεύθερος

Όπως δήλωσε η ίδια στην MailOnline: «Φοβάμαι ότι θα προσπαθήσει να με βρει και να τελειώσει αυτό που ξεκίνησε».

«Όταν ο Thomas βγήκε την τελευταία φορά, είχε άδεια και του είχε απαγορευτεί η είσοδος στο Κάρντιφ (τόπος διαμονής της γυναίκας) ως μέρος αυτών των όρων. Τώρα που εξέτισε τα δέκα χρόνια, δεν έχει τέτοιους περιορισμούς. Αντίθετα, εγώ είμαι φυλακισμένη και εκείνος είναι πιο ελεύθερος από ό,τι θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ. Φοβάμαι περισσότερο τώρα απ’ ό,τι όταν με πήρε πριν από δέκα χρόνια. Θα μπορούσε να μετακομίσει στην επόμενη γωνία από μένα» πρόσθεσε η γυναίκα.

«Ο Craig Thomas παραλίγο να με σκοτώσει τότε. Τα τραύματα μου άλλαξαν τη ζωή μου. Έχω ένα διογκωμένο αιμοφόρο αγγείο στον εγκέφαλό μου. Ακόμα και τώρα, θα μπορούσε να σπάσει και να με σκοτώσει» λέει η Charlotte.

«Θυμάμαι ότι μου είχε πει «Αν επιβιώσεις από αυτό, κάθε φορά που θα κοιτάζεσαι στον καθρέφτη, θα σου θυμίζει τι σου έκανα», και είναι αλήθεια ότι ο Thomas έχει σημαδέψει το πρόσωπό μου».

«Μου πήρε δέκα χρόνια για να φτάσω στο σημείο που βρίσκομαι τώρα, εργάζομαι σε έναν ρόλο όπου χρησιμοποιώ τα όσα βίωσα για να βοηθήσω άλλους και ελπίζω να δημιουργήσω ένα φιλανθρωπικό ίδρυμα που θα φροντίζει τα κατοικίδια των γυναικών που διαφεύγουν από την ενδοοικογενειακή βία ανέφερε.

Τα φριχτά βασανίστρια

Η Charlotte επίσης λέει ότι όταν οι αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι που έμενε με τον σύντροφό της μετά από καταγγελία γειτόνισσα αποχώρησαν χωρίς να υποπτευθούν το παραμικρό. Μάλιστα κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι το ζευγάρι έκανε δυνατά σεξ. Στην πραγματικότητα όμως ο Thomas χτυπούσε βάναυσα την σύντροφό του.

  

Όταν η αστυνομία έφυγε εκείνη την ημέρα, ο Thomas ξέσπασε την απογοήτευσή του στην Charlotte, όπως, αποκαλύπτει έκθεση.

«Όταν έφυγαν ήξερα…», είπε και συμπλήρωσε ότι «νόμιζα ότι θα πέθαινα. Εκείνο το βράδυ θυμάμαι να του λέω να με σκοτώσει».

«Αυτός μου είπε: «Ή θα σου δώσω χλωρίνη ή μπορείς να βάλεις μια σακούλα στο κεφάλι σου». Θυμάμαι ότι πραγματικά ζύγιζα αυτές τις επιλογές γιατί ήθελα απλώς να πεθάνω. Εκείνο το βράδυ σήκωσε τον καναπέ και με ανάγκασε να ξαπλώσω και να βάλω τα χέρια μου πάνω από το κεφάλι μου, έτσι ώστε τα χέρια μου να παγιδευτούν κάτω από τον καναπέ και στη συνέχεια πηδούσε επανειλημμένα στο στομάχι μου», είπε η γυναίκα περιγράφοντας την φρίκη που βίωνε.

ΠΗΓΗ: in.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση