ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σκληραίνει τη στάση της η οικογένεια της Καρολάιν - H απόφαση που πήραν

Αλλαγή του τρόπου επικοινωνίας της μικρής Λυδίας με τους γονείς του Μπ. Αναγνωστόπουλου ζητά από το δικαστήριο η οικογένεια της Καρολάιν

Σκληραίνουν τη στάση τους οι γονείς της αδικοχαμένης Καρολάιν σχετικά με τον τρόπο επικοινωνίας των γονέων του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου με τη μικρή Λυδία.

Η μικρή Λυδία, ζει πλέον στις Φιλιππίνες μαζί με τη γιαγιά της και σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της εκπομπής "Αλήθειες με τη Ζήνα" στις 25 Νοεμβρίου πρόκειται να συζητηθεί η αίτηση που έχει κάνει η οικογένεια της Καρολάιν προκειμένου να αλλάξει και επισήμως ο τρόπος επικοινωνίας των γονέων του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου με τη μικρή Λυδία.

Σύμφωνα με την εκπομπή νομικοί κύκλοι λένε πως αυτό που θα προταθεί από την οικογένεια της Καρολάιν είναι οι γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου να βλέπουν το παιδί και να υπάρχει επικοινωνία με αυτό μέσω Skype.

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος μεταβίβασε την περιουσία του στη μικρή Λυδία

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος είχε ξεκινήσει την διαδικασία για να μεταβιβάσει κινητή και ακίνητη περιουσία στην κόρη του. Μια κίνηση, ωστόσο, που βρίσκει "τείχος" απο την οικογένεια της αδικοχαμένης Καρολάιν.

Την επιμέλεια του παιδιού έχουν οι γονείς της Καρολάιν, οι οποίοι θα πρέπει να συναινέσουν για να ολοκληρωθεί η διαδικασία, όμως οι γονείς της αδικοχαμένης κοπέλας δεν φαίνεται να είναι πρόθυμοι για κάτι τέτοιο.

ΠΗΓΗ: thetoc.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση