ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Σκλάβα του έρωτα» του Επσταϊν

«Υποχρεώθηκα να το κάνω με τον πρίγκιπα Αντριου, όταν ήμουν ανήλικη»

Νέα επίθεση κατά του πρίγκιπα Άντριου εξαπέλυσε η πρώην σκλάβα του σεξ του Τζέφρι Έπσταϊν, Βιρτζίνια Ρόμπερτς, επιμένοντας σε συνέντευξή της στο BBC ότι υποχρεώθηκε να κάνει σεξ με τον Βρετανό γαλαζοαίματο όταν ήταν ανήλικη.

Η συνέντευξη της Ρόμπερτς στην εκπομπή Panorama του BBC, που θα προβληθεί τη Δευτέρα, βιντεοσκοπήθηκε πριν την καταστροφική συνέντευξη του Πρίγκιπα Άντριου στο Newsnight, όπου επιχείρησε να αντικρούσει τις εις βάρος του κατηγορίες.

Η νέα συνέντευξη που «καίει» τον πρίγκιπα Άντριου

Αλλά η 35χρονη σήμερα Ρόμπερτς, που έχει στο μεταξύ παντρευτεί και φέρει το επώνυμο Τζιούφρι, επιμένει σε απόσπασμα που δόθηκε στη δημοσιότητα, ότι «ήταν μια πραγματικά τρομακτική περίοδος της ζωής μου. [Ο πρίγκιπας] ξέρει τι συνέβη, όπως ξέρω κι εγώ. Και μόνον ένας από μας λέει την αλήθεια».

Ο πρίγκιπας Άντριου παραιτήθηκε από τα δημόσια καθήκοντά του μετά την εις βάρος του κατακραυγή επειδή στην πρόσφατη τηλεοπτική του εμφάνιση δεν έδειξε την παραμικρή μεταμέλεια για τη φιλία του με τον παιδεραστή Έπσταϊν, ενώ αναγκάστηκε να μεταφέρει εκτός των ανακτόρων του Μπάκιγχαμ το ιδιωτικό του γραφείο κατ’ εντολή της βασίλισσας Ελισάβετ.

Και ο χορός των αποκαλύψεων για τον πρίγκιπα Άντριου φαίνεται ότι δεν έχει τέλος καθώς η Λαίδη Βικτόρια Χέρβεϊ μελετά τις προσφορές εκδοτικών οίκων για να γράψει ένα βιβλίο για τη ζωή της.

Η 43χρονη Βρετανίδα socialite, έχει παραδεχθεί ότι για ένα διάστημα είχε σχέσεις με τον Δούκα, αλλά δεν αποκάλυψε λεπτομέρειες. Την περασμένη εβδομάδα, πάντως, μιλώντας σε εκπομπή βρετανικού δικτύου είπε ότι η περίοδος που έζησε σ’ ένα από τα διαμερίσματα του Έπσταϊν στη Νέα Υόρκη ήταν «τρομακτική». «Υπάρχουν πολλά που δεν έχει ακόμη αποκαλύψει η Βικτόρια. Και τώρα νιώθει ότι ήρθε η ώρα να τα βγάλει στη φόρα», είπε άτομο από το περιβάλλον της στην εφημερίδα The Sun.

iefimerida.gr

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση