ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σεσημασμένος και στην Αλβανία ο 41χρονος που εκτελέστηκε

Φίλος του ο 44χρονος

Τα ονόματα των δύο Αλβανών, ηλικίας 41 και 44 ετών, που έπεσαν νεκροί, ο ένας ακαριαία και ο δεύτερος στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένος, από τα πυρά εκτελεστή στη Νέα Σμύρνη έδωσαν στη δημοσιότητα τα αλβανικά μέσα ενημέρωσης δίνοντας και τις φωτογραφίες των δύο θυμάτων.

Ο 41χρονος Αλβανός ήταν ο Kreshnik Çerçiza από τον Αυλώνα ο οποίος, σύμφωνα με αλβανικά μέσα ενημέρωσης είχε εμπλακεί στο παρελθόν για υποθέσεις ναρκωτικών και άλλα αδικήματα ενώ είχε καταδικαστεί από αλβανικό δικαστήριο και για διακίνηση παράνομων μεταναστών με δύο ανθρώπους να χάνουν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια καταδίωξης με σκάφος ανοιχτά της Ιταλίας.

Ο 44χρονος που κατέληξε στο νοσοκομείο στο οποίο μεταφέρθηκε βαρύτατα τραυματισμένος ήταν ο Armando Organja, για τον οποίο αλβανικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι είχε δεχθεί απειλές και είχε προσφάτως αλλάξει τον τόπο διαμονής του.

Αριστερά ο 44χρονος Armando Organja και δεξιά ο 41χρονος Kreshnik Çerçiza

Ο 44χρονος έχει καταγραφεί να βρίσκεται στο έδαφος βαρύτατα τραυματισμένος στο βίντεο ντοκουμέντο που έφερε στη δημοσιότητα το protothema.gr.

Πρόκειται για το θύμα που «έσβησε» λίγη ώρα μετά την επίθεση, καθώς έφερε βαρύτατα τραύματα σε θώρακα και στομάχι. Υπενθυμίζεται ότι το δεύτερο θύμα, ο Αλβανός ηλικίας 41 ετών πέθανε ακαριαία την Κυριακή το βράδυ από τα πυρά του κουκουλοφόρου εκτελεστή που φορούσε χειρουργική μάσκα.

Δείτε το βίντεο:

ΠΗΓΗ: protothema.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X