ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σε καραντίνα η Μπριζίτ Μακρόν

Είχε επαφή με επιβαιβεωμένο κρούσμα

Σε αυτοαπομόνωση για επτά ημέρες έχει τεθεί η Μπριζίτ Μακρόν. Η πρώτη κυρία της Γαλλίας ήλθε σε επαφή με κάποιο πρόσωπο, το οποίο διαγνώστηκε θετικό στον κορονοϊό, όπως έγραψε στον ιστότοπό του το τηλεοπτικό δίκτυο BFMT TV.

Σύμφωνα με το BFM και όπως αναμεταδίδει το Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, η Μπριζίτ Μακρόν είχε επαφή με το πρόσωπο αυτό στις 15 Οκτωβρίου και δεν έχει εκδηλώσει κανένα σύμπτωμα της νόσου.

Από την πλευρά του, το γραφείο της πρώτης κυρίας επιβεβαίωσε λίγο μετά ότι η πρώτη κυρία της Γαλλίας μπαίνει σε αυτοαπομόνωση, αφού ήλθε σε επαφή με κάποιον που είχε διαγνωστεί θετικός στην Covid-19.

«Η Μπριζίτ Μακρόν είχε επαφή την Πέμπτη 15 Οκτωβρίου με ένα πρόσωπο που διαγνώστηκε θετικό στη νόσο Covid-19 αυτή τη Δευτέρα, 19 Οκτωβρίου, και το οποίο έχει εκδηλώσει συμπτώματα της ασθένειας», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

«Σε συμφωνία με τις συστάσεις των υγειονομικών αρχών, θα παραμείνει σε αυτοαπομόνωση για επτά ημέρες. Η Μπριζίτ Μακρόν δεν έχει παρουσιάσει συμπτώματα της νόσου σε αυτό το στάδιο», προστίθεται.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X