ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σάλος με την απαγωγή της μικρής Μαρκέλλας - H στιγμή που η κοκκινομάλλα την αφήνει ελεύθερη

Η «κοκκινομάλλα» είχε ξυρίσει το κεφάλι της για να ξεγελάσει τους αστυνομικούς

Από το μεσημέρι της Τετάρτης η κοκκινομάλλα γυναίκα που φέρεται να απήγαγε τη Μαρκέλλα από τη Θεσσαλονίκη με τους αστυνομικούς να έχουν φτάσει στα ίχνη της εδώ και δύο ημέρες. Την εντόπισαν στην παραλία της Κατερίνης, διαπίστωσαν ότι η μυστηριώδης γυναίκα είχε σχεδόν ξυρίσει το κεφάλι της στην προσπάθειά της να μην εντοπιστεί από τις Αρχές, καθώς είχε μάθει ότι την αναζητούν με βάση και το χρώμα των μαλλιών της.

Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN δημοσιοποίησε ένα νέο αποκαλυπτικό βίντεο από την υπόθεση απαγωγής της 10χρονης Μαρκέλλας. Το εν λόγω οπτικό υλικό δείχνει την φερόμενη δράστιδα λίγο πριν αφήσει ελεύθερη τη μικρή κοπέλα που αναζητούνταν από τους δικούς της ανθρώπους.

Βίντεο: Η στιγμή που η κοκκινομάλλα αφήνει την Μαρκέλλα
Μάλιστα, όπως φαίνεται από το βίντεο, η «κοκκινομάλλα» βαδίζει ταχύτατα και η μικρή Μαρκέλλα προσπαθεί να την... προλάβει λίγο πριν την αφήσει στο πρατήριο υγρών καυσίμων όπου και την αναγνώρισαν λίγο αργότερα. Αξίζει φυσικά να σημειωθεί πως η νεαρή φαινόταν... χαμένη στις κινήσεις της.

 «Η κοπέλα σταμάτησε και είπε στην μικρή: «πήγαινε πίσω» και μετά έφυγε προς την παραλία», αναφέρει αυτόπτης μάρτυρας στο OPEN, ενώ καταλήγει: «Μου φάνηκε περίεργη η γυναίκα. Φορούσε κουκούλα, μάσκα, μόνο τα μάτια της φαίνονταν».
Πηγή : iefimerida.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X