ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πυρκαγιά στη Μαγνησία: Νεκρή γυναίκα - Χωρίς τις αισθήσεις του ο άντρας της

Τραγωδία στην Ελλάδα

Δραματικές ώρες στη Μαγνησία καθώς πληροφορίες αναφέρουν ότι βρέθηκε νεκρή μια γυναίκα ενώ ο σύζυγός της είναι χωρίς τις αισθήσεις του.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το ζευγάρι βρίσκονταν σε τροχόσπιτο στην περιοχή Χοροστάσι της Μαγνησίας, όπου τους κύκλωσαν οι φλόγες από την πυρκαγιά που ξέσπασε νωρίτερα στον Πλάτανο Αλμυρού, παράλληλα με το μέτωπο της φωτιάς στο Βελεστίνο.

Η γυναίκα φέρεται να είναι νεκρή ενώ δίπλα της χωρίς τις αισθήσεις του εντοπίστηκε και ο σύζυγός της.

Πριν μισή ώρα έσπευσε στο σημείο το ασθενοφόρο. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, δεν είναι γνωστό ακόμη αν κάηκε ή έφυγε από τη ζωή από άλλα αίτια.

Σε πύρινο κλοιό η Ελλάδα - Μαίνονται οι πυρκαγιές σε Βελεστίνο, Λαμία, αναζωπυρώσεις στη Ρόδο

Δεκάδες φωτιές έχουν ξεσπάσει από το μεσημέρι σε πολλές περιοχές της χώρας.

Η πυρκαγιά στη Ρόδο εμφανίζει συνεχώς αναζωπυρώσεις, στην Κέρκυρα υπάρχουν διάσπαρτες εστίες, ενώ και στη Λαμία είναι σε εξέλιξη πυρκαγιά στο βόρειο τμήμα της πόλης. Παράλληλα ξέσπασε και δεύτερο μέτωπο στη Φθιώτιδα και εστάλη μήνυμα 112 για εκκένωση της Κάτω Τιθορέας.

Στη φωτιά της Λαμίας τραυματίστηκαν τέσσερα άτομα. Ειδικότερα, ένας πυροσβέστης και δύο πολίτες ανέτρεξαν σε βοήθεια λόγω ήπιων αναπνευστικών προβλημάτων, ενώ ένας ακόμη πυροσβέστης τραυματίστηκε ελαφρά στην προσπάθειά του να προσεγγίσει επικίνδυνη εστία σε δύσβατο σημείο, σύμφωνα με το lamiareport.gr.

Στη Μαγνησία και στην ευρύτερη περιοχή από τη 1 μ.μ. ξέσπασαν διαφορετικά πύρινα μέτωπα στο Νέο Πλάτανο, στο Βελεστίνο, στο Κρόκιο, στις Μικροθήβες και στο Σέσκλο, καθώς και στο Νέο Μοναστήρι Δομοκού.

Στα σημεία που έχουν ξεσπάσει οι πυρκαγιές επιχειρούν επίγειες και εναέριες δυνάμεις, ενώ έχουν σταλεί και μηνύματα του «112» που προειδοποιούσαν τους κατοίκους του Βελεστίνου, του Σέσκλου και του Αγίου Γεωργίου Φερών για πυρκαγιά στην περιοχή τους, καλώντας τους ταυτόχρονα σε ετοιμότητα.

Πριν από λίγο οι κάτοικοι στις περιοχές Δίμηνι, Παλιούρι και Βιομηχανική Περιοχή Βόλου ειδοποιήθηκαν μέσω του «112» να εκκενώσουν τις περιοχές τους και να κατευθυνθούν προς Βόλο, καθώς η φωτιά μαίνεται.

Την τελευταία ώρα πυρκαγιές ξέσπασαν επίσης στη Λευκάδα Σπερχειάδας, στο Νέο Χαλκιόπουλο Άρτας, στην Κάτω Τιθορέα Βοιωτίας, στη Βρυσιά Φαρσάλων, στο Παλαιοκκλήσι Καρδίτσας και αλλού.

Νωρίτερα το πρωί είχε ξεσπάσει πυρκαγιά σε πευκοδάσος στο χωριό Βίταλα, δυτικά της Κύμης, στην Εύβοια, η οποία ήταν αρκετά δύσκολη, επενέβησαν όμως αμέσως επίγεια και εναέρια μέσα και οριοθετήθηκε στις 11:10. Το ίδιο συνέβη και στην Αργαλαστή Πηλίου αλλά και στη Μαλαισίνα Βοιωτίας.

Πηγή: iefimerida.gr 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση