ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Πώς να σβήσεις ίχνη από πτώμα» - Η φρικιαστική αναζήτηση του Μπαγκλαντεσιανού

Δολοφονία Αναστάζια - Ο 32χρονος έκοψε τα δάχτυλα της Αναστάζια για να σβήσει τα αποτυπώματα

Ολοένα και περισσότερες αποκαλύψεις για τις νοσηρές ενέργειες του 32χρονου Μπαγκλαντεσιανού που προφυλακίστηκε για τον βιασμό και τη δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια στην Κω βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Εντύπωση προκάλεσαν οι δηλώσεις του απόστρατου αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ., Γιάννη Κατσιαμάκα, που είχε πει ότι από την ανάκτηση δεδομένων που έγινε στα εγκληματικά εργαστήρια προέκυψε ότι ο δράστης είχε κάνει αναζήτηση στη Google πώς να σβήσεις ίχνη από πτώμα.

«Τι έψαχνε δηλαδή; Να βρει τρόπο να εξαφανίσει τα ίχνη του πάνω στη νεκρή κοπέλα ή να ταυτοποιηθεί (η σορός της) όσο πιο δύσκολα γίνεται. Είχε κόψει από ένα δάχτυλο σε κάθε χέρι. Αυτό είναι σοκαριστικό», είχε δε συμπληρώσει.

Ο κ. Κατσιαμάκας είχε υπογραμμίσει ότι η κίνηση αυτή για τον δράστη υποδηλώνει πως δεν διακατεχόταν από κανένα συναίσθημα απέναντι στη νεκρή κοπέλα.

Ο 32χρονος, μάλιστα, είχε κόψει κάποια από τα δάχτυλα της Αναστάζια προκειμένου να σβήσει τα αποτυπώματα και να κάνει πιο δύσκολη την ταυτοποίηση της σορού.

Παραμένει κρατούμενος ο Μπαγκλαντεσιανός

Αρνήθηκε νωρίτερα τις κατηγορίες για αρπαγή, βιασμό και ανθρωποκτονία ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές ενώπιον της ανακρίτριας στην Κω.

Μετά την απολογία, η ανακρίτρια διέταξε την προσωρινή κράτησή του. Σύμφωνα με τις δηλώσεις της δικηγόρου του 32χρονου κ. Αθηνάς Φουντωτού στην ΕΡΤ, ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές δεν παραδέχθηκε καμία από τις κατηγορίερς που τον βαρύνουν, παρά τις επανειλημμένες ερωτήσεις της Ανακριτριας.

Παράλληλα η οικογένεια της άτυχης κοπέλας, διά του δικηγόρου της, ετοιμάζεται να προχωρήσει σε δήλωση υποστήριξης της κατηγορίας εις βάρος του 32χρονου Μπαγκλαντεσιανού, για το έγκλημα που φέρεται να έχει διαπράξει εις βάρος της Αναστάζια.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, η Αστυνομία φαίνεται να έχει «δέσει» με τα στοιχεία που έχει στη διάθεση της την υπόθεση, αφού έγινε έρευνα στα στίγματα που έδωσαν τα κινητά τηλέφωνα τόσο του 32χρονου όσο και της άτυχης 27χρονης Αναστάζια. Στην συνέχεια αξιοποίηθηκαν τα βίντεο απο κάμερες ασφαλείας δυο παρακείμενων σπιτιών. Μέχρι στιγμής ο 32χρονος αρνείται τις κατηγορίες που του αποδίδονται.

Πηγή: protothema.gr 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση