ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Πώς ένα μπαλόνι οδήγησε στον θάνατό 5χρονο αγόρι

Το παιχνίδι κατάληξε σε τραγωδία

Τραγική κατάληξη είχε το παιχνίδι με ένα μπαλόνι για τον 5χρονο Karlton Noah Donaghey.

Το αγοράκι έπαιζε με ένα μπαλόνι ηλίου σε σχήμα δεινοσαύρου, το οποίο απέβη μοιραίο, καθώς υπέστη δηλητηρίαση και κατέληξε στο νοσοκομείο έξι μέρες αργότερα.

Όλα συνέβησαν τον Ιούνιο του 2022 στη Βρετανία.

Η τραγική μητέρα του μικρού, Lisa, σύμφωνα με τη Daily Mail, πιστεύει ότι ο Karlton ήθελε να φορέσει το μπαλόνι ως στολή για να κάνει έκπληξη στην οικογένειά του.

«Τράβηξα το μπαλόνι από πάνω του και ούρλιαζα»

«Ο Karlton ήταν πολύτιμος για εμάς. Ήταν μοναδικός και αυτό το τραγικό ατύχημα μας τον πήρε μακριά» είπε η μητέρα του, συντετριμμένη.

«Τον βρήκα στο πάτωμα με το μπαλόνι φορεμένο στο κεφάλι του. Ήταν ένα μπαλόνι σε σχήμα δεινοσαύρου, τόσο μεγάλο όσο κι εκείνος. Νομίζω ήθελε να “ντυθεί” δεινόσαυρος για να παίξει με τα παιδιά. Τράβηξα το μπαλόνι από πάνω του και ούρλιαζα. Ως μητέρα, ήξερα εκείνη την ώρα ότι είχε “φυγει”, δεν ανταποκρινόταν. Είχε τα μάτια του ορθάνοιχτα και ήταν κάτασπρος» συγκλονίζει περιγράφοντας τη μοιραία εκείνη μέρα.

«Απλώς κατέρρευσα στο γρασίδι. Ούρλιαζα, ούρλιαζα, ούρλιαζα. Δεν άντεξα να ξαναμπω στο σπίτι. Ήμουν μουδιασμένη από τον φόβο και τον τρόμο» προσθέτει η τραγική μητέρα.

Ο Karlton πέθανε από εγκεφαλική υποξία που προκλήθηκε από το ήλιον που εισέπνευσε από το μπαλόνι.

Το αγοράκι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με αεροδιακομιδή και εμφάνισε επιληπτικές κρίσεις. Ο μικρός πέθανε στις 29 Ιουνίου.

«Πρόκειται για ένα τραγικό ατύχημα και οι γονείς δεν φέρουν καμία ευθύνη. Δεν υπήρχε κάτι που θα μπορούσαν να κάνουν για να αποτρέψουν την τραγωδία» ανέφερε η επικεφαλής της αστυνομικής έρευνας.

Ο τραγικός θάνατος του 5χρονου σήμανε συναγερμό για τους κινδύνους που εγκυμονούν τα μπαλόνια με ήλιον.

Ο ιατροδικαστής που εξέτασε τη σορό του παιδιού ανέφερε ότι θα στείλει επιστολή για την ευαισθητοποίηση του κοινού για τους κινδύνους που κρύβουν τα μπαλόνια με ήλιον.

ΠΗΓΗ: in.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση