ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πώς ένα ελάφι από κατοικίδιο έγινε δολοφόνος (pic)

Μια σπάνια επίθεση στην Αυστραλία

Αντρέας Γιωργαλλάς

Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές της Αυστραλίας ένα ελάφι σκότωσε ένα άντρα τραυματίζοντας σοβαρά την σύζυγό του σε μια πρωτοφανή επίθεση.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του BBC o 47χρονος πήγε την Τετάρτη να ταΐσει το ζώο που βρισκόταν στην περιουσία του με αποτέλεσμα να δεχτεί επίθεση. Η γυναίκα του 47χρονου που προσπάθησε να τον βοηθήσει δίνει μάχη κρατηθεί στην ζωή αφού φέρει σοβαρά τραύματα και κρατείται για νοσηλεία σε νοσοκομείο.

Μια πρόσφατη μελέτη που αφορά θανάτους που προήλθαν από ζώα στην Αυστραλία μεταξύ του 2000 και του 2013 δεν καταγράφει καμία αναφορά για επίθεση από ελάφι.

Η συγγραφέας της έρευνας Dr Ronelle Welton αναφέρει ότι στα αρχεία των ιατροδικαστών δεν υπάρχει κάποιο στοιχείο που να παραπέμπει στο γεγονός ότι κάποιος θάνατος οφείλεται από το συγκεκριμένο ζώο.

Η αστυνομία είπε ότι έγινε ευθανασία στο ζώο στην περιοχή όπου έγινε η επίθεση. Τα τοπικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι η οικογένεια είχε στην κατοχή της το ζώο για περίπου 6 χρόνια και τονίζουν ότι η γυναίκα πιθανόν να είχε την ίδια κατάληξη με τον άντρα της αν δεν την γλίτωνε από τα κέρατα του ελαφιού ο έφηβος γιος τους.

Οι αρχές δεν έχουν γνωστοποιήσει το είδος του ελαφιού.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X