ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πρωτόγνωρες εικόνες - Πρωτομαγιά με αποστάσεις ακριβείας και μάσκες

Εντυπωσιάζουν οι Έλληνες

Πρωτόγνωρες στιγμές εκτυλίχθηκαν σήμερα ανήμερα Πρωτομαγιάς στο Σύνταγμα στο πλαίσιο των συγκεντρώσεωνγια τον εορτασμό της Εργατικής Πρωτομαγιάς, από συνδικάτα και κόμματα της Αριστεράς.

Όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες που δημοσιεύει η Καθημερινή, τα μέτρα προστασίας ήταν αυστηρότατα και οι Έλληνες τα τήρησαν άψογα.

500

 Οι συγκεντρώσεις έγιναν με την τήρηση των αναγκαίων μέτρων, όπως προανήγγειλαν το ΚΚΕ, το ΠΑΜΕ, με τους διαδηλωτές να φορούν γάντια και μάσκες για την προστασία λόγω κορωνοϊού, τηρώντας τις αποστάσεις.

 Σε δήλωσή του, ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, σημείωσε ότι η φετινή πρωτομαγιά γιορτάζεται σε ειδικές συνθήκες και με το βλέμμα όλων στην «επόμενη μέρα». «Είναι πλέον πιο επιτακτικά το βασικό δίλημμα, το βασικό ερώτημα που χρειάζεται απάντηση: «Σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα; Εμείς απαντάμε Σοσιαλισμός. Χρειάζεται μια νέα κοινωνία δίκαιη, με την εργατική τάξη, τον λαό πραγματικά στην εξουσία. Για να προστατεύει την υγεία του λαού, για να υπάρχει ευημερία στον ελληνικό λαό. Καλή δύναμη! Καλό κουράγιο σε όλους και όλες. Χρόνια πολλά!», ανέφερε.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X