ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ψάχνει τον πατέρα της στην Κύπρο - Είχε συμμετοχή σε μεγάλη ληστεία

Τι αναφέρει βρετανικό δημοσίευμα

24news team

Στην Κύπρο ψάχνει τον πατέρα της η 30χρονη Jasmine Lupton. Όπως αναφέρει δημοσίευμα της «DailyMail» o Sean Lupton εξαφανίστηκε τον Νοέμβριο του 2006, μετά από την μεγαλύτερη ληστεία που διαπράχθηκε στη Βρετανία με λεία ύψους 53 εκατομμυρίων λιρών και έκτοτε καταζητείται.

Η 30χρονη πιστεύει ότι πατέρας της βρίσκεται στην Κύπρο και συγκεκριμένα στα κατεχόμενα αφού πληροφορίες τον ήθελαν στην Κερύνεια.

Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, ο Lupton, ζούσε μία έξαλλη ζωή. Γρήγορα αυτοκίνητα, σαμπάνιες νυκτερινές περιπέτειες είναι μερικά από τα στοιχεία που χαρακτήριζαν τον τρόπο που ζούσε.

Η Jasmine θα ήθελε να της εξηγήσει ο πατέρας της γιατί τους εγκατέλειψε αφήνοντάς τους χωρίς χρήματα.

*Ο Sean Lupton

Η 30χρονη, σύμφωνα με την «DailyMail», επισκέφθηκε την Κύπρο, αναζητώντας τον πατέρα της ενώ είχε απευθύνει έκκληση μέσα από τα social media: «Προσπαθώ να βρω τον μπαμπά μου. Έχω πάει σε μερικά μέρη που τον έχουν δει. Εάν έχετε οποιαδήποτε πληροφορία, επικοινωνήστε μαζί μου».

«Πέρασα μία εβδομάδα, ψάχνοντας τον πατέρα μου. Μίλησα με πολλούς ανθρώπους που τον έχουν δει. Πήγα σε καζίνο, σε μπαρ και σε γυμναστήρια. Βρήκα μια γυναίκα στην κατεχόμενη Κερύνεια, η οποία γνώριζε πολλά πράγματα γι’ αυτόν», δήλωσε μεταξύ άλλων η 30χρονη στην «DailyMail».

*Η Jasmine Lupton ήταν μόλις 14 ετών όταν ο πατέρας της Sean Lupton εξαφανίστηκε το 2006  

Όπως γράφει το δημοσίευμα, η 30χρονη μίλησε με αρκετούς που ισχυρίστηκαν ότι τον είχαν δει τα τελευταία δύο χρόνια αλλά οι προσπάθειές της αποδείχθηκαν άκαρπες και αναγκάστηκε να επιστρέψει στη Βρετανία.  

Η μητέρα της Jasmine, Therese είχε αναφέρει ότι: «Θέλω να βρω τον Sean και να τον ρωτήσω, γιατί μας άφησες έτσι; Γιατί δεν προσπάθησε καν να κρατήσει επαφή με τα παιδιά του, θέλω απλώς μια απάντηση…»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X