ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Προς καραντίνα λόγω κορωνοϊού ο Ντόναλντ Τραμπ; (vid)

Για ποιον λόγο - Ο Πλανητάρχης αρνείται να εξεταστεί

Ευθέως εκτεθειμένος στον κορωνοϊό είναι ο Ντόναλντ Τραμπ, καθώς ο πρόεδρος της Βραζιλίας, Ζαΐχ Μπολσονάρου, διεγνώσθη θετικός στον φονικό ιό και ο Αμερικανός πρόεδρος είναι πολύ πιθανό να μπει άμεσα σε καραντίνα και να υποβληθεί στο τεστ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Journal O Dia» του Ρίο ντε Τζανέιρο, λοιπόν, ο ισχυρός άνδρας της Βραζιλίας είδε το τεστ που έκανε να τον βρίσκει θετικό, κάτι που σημαίνει πως πρέπει να μπει σε καραντίνα, αν και υπάρχει ένα δεύτερο τεστ, το οποίο θα δείξει, αν ήταν όντως σωστό το πρώτο.

Η όλη υπόθεση είχε ξεκινήσει από τον Επικοινωνιολόγο του Μπολσονάρου, τον Φάμπι Βαινγκάρτεν, ο οποίος είχε βρεθεί επίσης θετικός, ενώ το περασμένο Σάββατο (7/3), τόσο ο Μπολσονάρου όσο και ο Τραμπ είχαν βρεθεί σε δείπνο στο Λευκό Οίκο, συνάπτοντας φυσικά και χειραψία.

Κάτι τέτοιο σημαίνει, ότι ο πλανητάρχης είναι εκτεθειμένος στον φονικό ιό και, λογικά, πρέπει να μπει σε καραντίνα και να εξεταστεί. Προς το παρόν αρνείται να το κάνει, παρότι έχει βρεθεί σε επαφή και με άλλα άτομα, που ασθενούν από τον κορωνοϊό. Την ίδια ώρα, στον Καναδά ο πρωθυπουργός, Τζάστιν Τριντό, θα μείνει σε καραντίνα για 14 μέρες, με τη γυναίκα του, Σοφί, να διαγιγνώσκεται θετική.

Πηγή: Daily Mail/Athensmagazine.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X