ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
29° Λευκωσία,
20 Σεπτεμβρίου, 2021
sport fm - listen live

Προκλητικός ο 39χρονος: «Είχε εξωσυζυγική σχέση»

«Δεν ήξερα τι έκανα, θόλωσα!»

«Δεν ήξερα τι έκανα, θόλωσα!». Αυτό υποστήριξε ο 39χρονος καθ’ ομολογίαν συζυγοκτόνος της Δάφνης ενώπιον του ανακριτή. Δήλωσε συντετριμμένος και διαλυμένος ψυχικά, εντούτοις και προκαλώντας, επέρριψε ευθύνες στη γυναίκα του, υποστηρίζοντας ότι διαπίστωσε να διατηρεί εξωσυζυγικές σχέσεις.

Στο απολογητικό υπόμνημα που υπέβαλε επιχείρησε να πείσει ότι τέλεσε το έγκλημα εν βρασμώ και πως δεν σκεφτόταν λογικά: «Δεν έπρεπε να ενεργήσω έτσι. Δεν ήξερα τι έκανα, θόλωσα! Άκουγα τις καταγραφές όπου αποτυπώνονται οι εξωσυζυγικές ερωτικές πράξεις της συζύγου μου, όχι απλώς στην κατοικία μας, αλλά στο δωμάτιο του παιδιού μας και προσπαθούσα να συνειδητοποιήσω, χωρίς να μπορώ, τι είχε συμβεί. Το άκουγα και αισθανόμουν μια ζάλη, ότι είχα αρχίσει να τρελαίνομαι, χωρίς να μπορώ να το περιγράψω ακριβώς με λόγια».

Ο κατηγορούμενος, που προφυλακίστηκε, μάλιστα, παρέδωσε στον ανακριτή και ένα στικάκι, που όπως λέει περιέχει καταγεγραμμένες συνομιλίες του θύματος με τρίτο πρόσωπο, για να ενισχύσει τον ισχυρισμό του περί εξωσυζυγικών σχέσεων.

«Θέλω να τονίσω πως είμαι συντετριμμένος, «διαλυμένος» ψυχικά και μετανιωμένος γι’ αυτό που έπραξα»

Αν και η απολογία του κινήθηκε στο ίδιο μήκος κύματος με τα όσα είχε υποστηρίξει προανακριτικά, ο κατηγορούμενος ενώπιον του ανακριτή υποστήριξε ότι η σύζυγός του δεν κοιμόταν, αλλά πριν της επιτεθεί είχαν έναν διαπληκτισμό.

Εγκλημα στη Δάφνη: Τα ρίχνει στην 31χρονη ο συζυγοκτόνος «Μου επιτέθηκε στην μύτη και στην αριστερή πλευρά του σώματος μου»

«Με τη σύζυγό μου διαπληκτιστήκαμε πριν την σκοτώσω και δεν την αιφνιδίασα στον ύπνο. Αυτό προκύπτει τόσο από την ώρα που έλαβε χώρα το συμβάν όσο και από τα ρούχα που φορούσε αλλά και από το γεγονός ότι μου επιτέθηκε στην μύτη και στην αριστερή πλευρά του σώματος μου, όταν με χτύπησε και με γρατζούνισε. Τούτο προκύπτει τόσο από την εμφάνιση μου ενώπιον σας όσο και από σχετικές φωτογραφίες που προσκομίζω».

Ο 39χρονος εμφανίστηκε μετανιωμένος κατά τη διάρκεια της απολογίας του: «Θέλω να τονίσω πως είμαι συντετριμμένος, «διαλυμένος» ψυχικά και μετανιωμένος γι’ αυτό που έπραξα, από το επόμενο κιόλας δευτερόλεπτο, γι΄ αυτόν το λόγο και εμφανίστηκα στο κατά τόπον αρμόδιο Αστυνομικό Τμήμα, όπου εξιστόρησα με κάθε λεπτομέρεια τι είχε συμβεί. Απολογούμαι όχι μόνο στην υμέτερη αρχή Σας, αλλά κυρίως στους γονείς της συζύγου μου και κυρίως το μοναχοπαίδι μας», τόνισε στο απολογητικό του υπόμνημα και συνέχισε: «Όσο και αν είμαι μετανιωμένος, συντετριμμένος, πρωτίστως για την σύζυγό μου, την οποία αγαπούσα το οποίο γνώριζαν όλοι και οι δύο οι γονείς της και για το παιδί μου, αλλά και την οικογένειά μου και την οικογένειά της, γνωρίζω ότι δεν υπάρχουν πολλές επιλογές και γι’ αυτό παρέλκει οποιαδήποτε αναφορά στις προϋποθέσεις επιβολής περιοριστικών όρων. Μετανιώνω όμως και εμφανίστηκα στο οικείο αστυνομικό τμήμα αμέσως μετά την πράξη μου και χωρίς καν να διανοηθώ είτε να αποπροσανατολίσω τις αρχές είτε να ασκήσω τα δικονομικά μου δικαιώματα κατέθεσα τα πραγματικά περιστατικά τα οποία δεν αλλάζω ούτε με το παρόν απολογητικό υπόμνημα».

Ο 39χρονος μετά την απολογία του προφυλακίστηκε.

Πηγή: iefimerida.gr 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση