ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Προκλητική η Ρούλα μέσα από τις φυλακές για τα παδιά: «Ξέρουν τι μάνα είχανε»

Έδωσε συνέντευξη η κατηγορούμενη μάνα

Λίγες μέρες μετά την προφυλάκισή της καθώς κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση για τον θάνατο της πρωτότοκης κόρης της, η Ρούλα Πισπιρίγκου ξαναμιλά.

Από τις φυλακές, που όπως λέει «αδίκως τη βάλανε», δηλώνει στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» πως «δεν διαθέτει άλλη υπομονή για το μαρτύριο που περνάει», και περιμένει «την άμεση αποφυλάκισή της, με τις ανάλογες νομικές ενέργειες των δικηγόρων της».

Σε πολλά σημεία της συνέντευξης εμφανίστηκε προκλητική, στο φόντο των εξελίξεων και των στοιχείων που έχουν βρεθεί σε βάρος της αλλά και εκ του γεγονότος ότι έχει προφυλακιστεί για το θάνατο του ίδιου της του παιδιού, της 9χρονης Τζωρτζίνας.

«Είμαι πολύ χάλια ψυχολογικά, λόγω της ημέρας. Δεν έχω τη Μαλένα μου στην αγκαλιά μου. Δεν περίμενα ότι τα πράγματα θα φτάνανε εδώ που φτάσανε», ήταν η απάντησή της όταν ρωτήθηκε για το θάνατο της δεύτερης κόρης της Μαλένας.

Όπως περιγράφει το δημοσίευμα, σε αυτό το σημείο η Ρούλα Πισπιρίγκου σταμάτησε και άρχισε να κλαίει. «Ξέρω ότι μ’ ακούνε και οι τρεις (Μαλένα, Ιριδα, Τζωρτζίνα) και ότι ξέρουν τι μάνα είχανε», λέει στη συνέχεια ενώ στην παρατήρηση του δημοσιογράφου ότι αυτό θα πρέπει να το αποδείξει τονίζει: «Πιστεύω ότι στο τέλος η αλήθεια βγαίνει πάντα μπροστά. Το προσπαθώ, το προσπαθούμε».

«Βλέπω ότι περιμένεις πώς και πώς να βγεις. Ετσι δεν είναι; Και αυτό το βλέπεις πάρα πολύ κοντά. Έτσι είναι;», τη ρωτά ο δημοσιογράφος και απαντά: «Δεν έχω κάνει τόσα χρόνια μακριά από τα παιδιά μου. Ζωντανά, αλλά κι εκεί που είναι τώρα. Δεν μπορώ να το δεχτώ, ότι δεν θα τους ανάψω εγώ τις λαμπάδες τους». (Και πάλι η Ρούλα Πισπιρίγκου ξεσπά σε κλάματα).

Πηγή: iEfimerida.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X