ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πρίγκιπας Andrew - Τα ροζ σκάνδαλα, τα έξαλλα πάρτι και η αποπομπή από το παλάτι

Η θυελλώδης ζωή του και η ανάμειξή του στο σκάνδαλο Epstein

Όπως σίγουρα θα έχετε ακούσει, χθες 20 Νοεμβρίου, ο πρίγκιπας Andrew γνωστοποίησε ότι του ζητήθηκε να παραιτηθεί από τα δημόσια καθήκοντά του για το άμεσο μέλλον, έπειτα από την εμπλοκή του ονόματός του στο σκάνδαλο με τον χρηματιστή Jeffery Epstein. Η εν λόγω αποχώρηση, σήμερα, αποτελεί το κεντρικό θέμα των ΜΜΕ παγκοσμίως ενώ από ιστορικούς χαρακτηρίζεται «άνευ προηγουμένου». Μάλιστα, στα περισσότερα δημοσιεύματα αναφέρεται ως το μεγαλύτερο πλήγμα των τελευταίων χρόνων για την βασιλική οικογένεια της Βρετανίας και συγκρίνεται με την παραίτηση του βασιλιά Εδουάρδου 8ου το 1936 για να παντρευτεί την διαζευγμένη ερωμένη του.

Τα πράγματα ωστόσο για πολλούς είναι συγκεχυμένα. Πώς; Τι; Γιατί; Είναι τα βασικά ερωτήματα που ακούω γύρω μου. Για τον λόγο αυτό, αποφασίσαμε να κάνουμε ένα γενικό θέμα για την ζωή του γιου της βασίλισσας και τα σκάνδαλα με τα οποία βρέθηκε αντιμέτωπος. Ας πάρουμε λοιπόν τα πράγματα από την αρχή.

Ο πρίγκιπας Andrew γεννήθηκε στις 19 Φεβρουαρίου του 1960, ήταν μέχρι χθες ο δούκας της Υόρκης και είναι ο δεύτερος γιος και το τρίτο σε σειρά παιδί της Ελισάβετ Β΄ του Ηνωμένου Βασιλείου και του Φίλιππου, Δούκα του Εδιμβούργου. Στα νιάτα του, ο πρίγκιπας, είχε απασχολήσει ουκ ολίγες φορές τα πρωτοσέλιδα του σκανδαλοθηρικού Τύπου με τις απερισκεψίες του. Μάλιστα, ο ίδιος είχε σχέση με την σταρ ερωτικών ταινιών Koo Stark και σαφώς αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο.

Ο πρίγκιπας Andrew και η Koo Stark

Στις 23 Ιουλίου 1986 παντρεύτηκε την Sarah Ferguson, την οποία γνώριζε από παιδί. Μαζί απέκτησαν δύο κόρες, την Βεατρίκη και την Ευγενία, αλλά αργότερα το 1996 πήραν διαζύγιο.

Έκτοτε ξεκίνησε η έξαλλη ζωή και για τους δύο. Εξόδοι, διακοπές, πάρτι και ύποπτες συναναστροφές. Για την Sarah μάλιστα, λέγεται πως η ζωή της ήταν τόσο άστατη, που δεν δίστασε να γυρίσει ακόμη και πορνογραφική ταινία. Κάτι τέτοιο ωστόσο δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ. Όσο αφορά τον πρίγκιπα, οι «ύποπτες» συναναστροφές του και τα πολυδάπανα ταξίδια του του χάρισαν το παρατσούκλι «Airmiles Andy» (ο Andy των αεροπορικών μιλίων), ενώ ο Τύπος επέκρινε συχνά την άστοχη συμπεριφορά του κατά τη διάρκεια επίσημων επισκέψεων.

Διαβάστε την συνέχεια με βίντεο και φωτογραφίες στο must.com.cy

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X