ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πού εξέπεμψε το τελευταίο στίγμα του κινητού του Μπάμπη

Σε τεράστια, βαλτώδη περιοχή η έρευνα

Συνεχίζονται για ενδέκατη ημέρα οι έρευνες για τον εντοπισμό του 31χρονου Μπάμπη, με τις Αρχές να χτενίζουν την περιοχή του αεροδρομίου στο Μεσολόγγι προσπαθώντας να εντοπίσουν τα ίχνη του.

Στις έρευνες για τον εντοπισμό του 31χρονου συμμετέχουν αστυνομικοί, πυροσβέστες, άνδρες της 6ης ΕΜΑΚ με σκυλιά, drones και δύτες που εξερευνούν για ενδέκατη μέρα την περιοχή.

Εξαφάνιση Μπάμπη στο Μεσολόγγι: Εμπλέκεται τρίτο πρόσωπο στην υπόθεση;

Κι ενώ οι δυνάμεις και οι εθελοντές «χτενίζουν» την περιοχή, οι Αρχές εστιάζουν στα μηνύματα που αντάλλαξαν ο κυνηγός με τον 50χρονο κρεοπώλη, ο οποίος έχει μπει στο στόχαστρο των Αρχών.

Υπενθυμίζεται πως ανάμεσα στα μηνύματα που είχαν ανταλλάξει οι δύο άνδρες, ο 31χρονος ζητούσε πίσω το ποσό των 17.000 ευρώ που είχε δανείσει στον κρεοπώλη.

Σύμφωνα με τις έρευνες των Αρχών, υπάρχει ένα πρόσωπο «μυστήριο», το οποίο είχε επαφή με τον κρεοπώλη, γεγονός το οποίο προκύπτει από τα ψηφιακά ίχνη του 50χρονου.

Μεσολόγγι - αδερφή Μπάμπη: «Δεν θα εξαφανιζόταν ποτέ από τη μητέρα μου»

Η οικογένεια του 30χρονου Μπάμπη βιώνει ώρες αγωνίας, καθώς όλες τους οι ελπίδες αρχίζουν και λιγοστεύουν. Όπως αναφέρει στο Mega η αδερφή του αγνοούμενου, η οικογένεια περιμένει να μάθει εάν όντως υπάρχει τρίτο άτομο που θα μπορούσε να δώσει λύση στον άλυτο γρίφο της εξαφάνισης.

«Περιμένουμε κι εμείς να μάθουμε επίσημες πληροφορίες αν όντως υπάρχει τρίτο πρόσωπο που θα δώσει τη λύση. Θέλουμε να βρεθεί ο αδερφός μου. Από εκεί και πέρα, όποιος το έκανε, τι και πώς, δεν με απασχολεί. Αυτό θα το δει η Δικαιοσύνη και όποιος πρέπει. Το θέμα μας είναι να βρεθεί ο αδερφός μου», λέει η Χριστίνα Κουτσίκου.

Όπως εξήγησε, οι έρευνες γίνονται σε μια τεράστια περιοχή η οποία είναι βαλτώδης. Σε αυτήν εντοπίστηκε το σήμα του κινητού του τηλεφώνου, αλλά, όπως τονίζει, η συσκευή μπορεί να μην είναι δίπλα στο σώμα του αδερφού της.

Στην ερώτηση αν έχει χάσει τις ελπίδες να βρεθεί ζωντανός ο Μπάμπης, η Χριστίνα Κουτσίκου απάντησε καταφατικά: «Εγώ ήμουν σίγουρη από την πρώτη μέρα, γιατί, όπως είχα πει, ο αδερφός μου δεν θα εξαφανιζόταν ποτέ από τη μητέρα μου, δεν θα το έκανε ποτέ αυτό στη μητέρα μου».

Όπως ανέφερε η ίδια, όταν ο Μπάμπης βρισκόταν επισκεπτόταν το Μεσολόγγι - για ένα μικρό χρονικό διάστημα, όπως ισχυρίζεται η αδερφή του -, πήγαινε συχνά για καφέ ή για κυνήγι με έναν κοινό γνωστό του 50χρονου κρεοπώλη.

Η αδερφή του Μπάμπη δήλωσε στο Mega πως προσπαθεί να μάθει τι συνέβη στον αδερφό της. «Θέλω να έρθει η στιγμή που θα πάρω όλες τις καταθέσεις και τα στοιχεία στα χέρια μου. Θέλω να δω τι έχει ειπωθεί, γιατί είμαστε μικρή κοινωνία», είπε.

Η οικογένειά του απευθύνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάποια πληροφορία που θα βοηθήσει στον εντοπισμό του 30χρονου, να επικοινωνήσει με τις Αρχές.

Πηγή: iefimerida.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση