ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ακραία φάρσα – «Απήγαγαν» τον γαμπρό και κατέληξαν στο τμήμα

Ιταλία - Εννέα νεαροί παρίσταναν τους «τρομοκράτες» του ISIS, αλλά η φάρσα παρά λίγο να πάρει τραγικές διαστάσεις

Ξινή... βγήκε στους φίλους του μέλλοντα γαμπρού η ιδέα να τον απαγάγουν στο μπάτσελορ πάρτι που είχαν οργανώσει, αφού πρώτα είχαν ντυθεί «τρομοκράτες».

Ήθελαν η πλάκα τους να του μείνει αξέχαστη τελικά, όμως, οι ίδιοι πέρασαν το κατώφλι του αστυνομικού τμήματος, όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «Guardian».

Το σχέδιο της «απαγωγής»

Εννέα κολλητοί φίλοι του γαμπρού, ηλικίας 23 έως 31 ετών, οπλισμένοι με αεροβόλα, φόρεσαν μαύρες κουκούλες ή κράνη, και πήγαν στο σπίτι του στο Τροφαρέλλο, μία μικρή πόλη κοντά στο Τορίνο.

Εκεί του έκλεισαν με ταινία το στόμα και σηκωτό τον έκρυψαν στο πίσω μέρος ενός μικρού φορτηγού.

Το κόλπο τους όμως δεν εξελίχτηκε ακριβώς με βάση το αρχικό τους σχέδιο.

Οι άνδρες φέρεται να παρίσταναν τους τρομοκράτες του Ισλαμικού Κράτους (ISIS) με την αστυνομία να κινητοποιείται άμεσα αφού «βομβαρδίστηκε» από τηλεφωνήματα ανήσυχων γειτόνων.

Μάλιστα, ένας ηλικιωμένος άνδρας, που δυστυχώς έγινε μάρτυρας της «τραβηγμένης» φάρσας, βλέποντας την «απαγωγή» του μέλλοντα γαμπρού από το παράθυρό του, δεν άντεξε και λιποθύμησε.

Οι αστυνομικές αρχές, όπως γράφει το βρετανικό δημοσίευμα, εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό στην περιοχή για τον εντοπισμό των «απαγωγέων» αλλά και του «ομήρου» τους.

Το βαν βρέθηκε τελικά έξω από το σπίτι ενός από τους φίλους του γαμπρού. Εκείνος βρισκόταν ακόμη μέσα, χωρίς να γνωρίζει ότι όλα ήταν φάρσα, αναφέρει ο ιστότοπος «Torino Today».

Η ιταλική αστυνομία κατάσχεσε τα όπλα, τα κράνη, τις κουκούλες, και τα ρούχα που παρέπεμπαν σε ισλαμιστές τρομοκράτες του ISIS, ενώ απήγγειλε κατηγορίες στην άνδρες για πρόκληση πανικού.

Αυτή ήταν η κατάληξη του μπάτσελορ πάρτι με τους εννέα Ιταλούς να κατηγορούνται για «πρόκληση δημόσιου συναγερμού», υποστηρίζει το βρετανικό δημοσίευμα προσθέτοντας ότι ήταν μία ριψοκίνδυνη -πλην όμως επιτυχημένη- φάρσα απαγωγής του μέλλοντα γαμπρού.

Πηγή: protothema.gr 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση