ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ποιός θα είναι άραγε ο επόμενος πλανητάρχης - Πάρις Χίλτον ή Κανιει Γουέστ

Πιθανότατα πρόκειται για τρολάρισμα

Ποιος Κάνιε Γουέστ; Η... Πάρις Χίλτον!

Πιθανότατα πρόκειται για τρολάρισμα. Και μόνο, όμως, στην απειροελάχιστη πιθανότατα να το εννοεί, η Αμερική... παραμιλάει ήδη!

Αλλά πάλι, γιατί να μην το εννοεί; Καλύτερος είναι ο Κάνιε Γουέστ;

Στην Πάρις Χίλτον αναφερόμαστε, η οποία έρχεται να ταράξει και πάλι τα νερά, αυτήν τη φορά της πολιτικής, δημοσιεύοντας βίντεο και εικόνες της στις οποίες είναι υποψήφια πρόεδρος των ΗΠΑ!

Σε μία φωτογραφία ποζάρει έξω από τον Λευκό Οίκο, που έχει βαφτεί ροζ, γιατί «το λευκό είναι απλά υπερβολικά βαρετό» και σε μια άλλη ξαπλώνει πάνω στο οβάλ γραφείο, το οποίο, γράφει, σκέφτεται να μετονομάσει σε ''Heart Shape Office''.

 

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Time to clean the pool. #PoolGirl

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Paris Hilton (@parishilton) στις

Έχει βρει, μάλιστα, ήδη και την αντιπρόεδρο, δηλώνοντας πως η Rihanna θα ήταν η ιδανική για τη... δουλειά! Και φυσικά, υπάρχει και σλόγκαν. Δύο μάλιστα: Το #Parisforpresident και το #MakeAmericaHotAgain (ας κάνουμε την Αμερική καυτή ξανά). Μέχρι να βγει η ίδια επίσημα και να το διαψεύσει, εμείς θα ελπίζουμε ότι μπορεί και να το εννοεί.

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

After a lot of thought and consideration. I’ve decided the Oval Office needs some redecorating and a woman’s touch. #ParisForPresident

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Paris Hilton (@parishilton) στις

Πηγή: protothema.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X