ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ποιος σκότωσε την «Κιμ Καρντάσιαν των ναρκωτικών»; (pics,vid)

Βρέθηκε νεκρή στο κρεβάτι του εραστή της

Πριν από περίπου πέντε χρόνια, τον Ιούνιο του 2014, ο διεθνής τύπος σύστηνε την «Κιμ Καρντάσιαν των μεξικάνικων ναρκο-καρτέλ» στο κοινό. Η μορφή της όπως και η ζωή της φάνταζαν σαν υπερβολικά κινηματογραφικές για να είναι αληθινές. Παρόλ' αυτά, η Κλαούντια Οτσόα Φελίξ πιστοποιούσε την ύπαρξη και την εμπλοκή της στο οργανωμένο έγκλημα με ένα καταιγισμό προκλητικών φωτογραφιών. Αντί άλλου ερωτικού υπαινιγμού, φαλλικού συμβόλου ή αμιγώς σεξουαλικού βοηθήματος, η Οτσόα Φελίξ κράδαινε κάποιο πολυβόλο. Ενίοτε σε πρωτότυπες αποχρώσεις, όπως το φούξια.

Τα ΜΜΕ έγραφαν τότε ότι όπου πήγαινε αυτή η μελαχρινή Μεξικάνα με τις ξέχειλες καμπύλες και τη ροπή να ναρκισσεύεται με εργαλεία μαζικής εκτέλεσης, συνοδευόταν από έναν μικρό στρατό σωματοφυλάκων. Όχι όμως για να την προστατεύουν από τους ενοχλητικούς και αδιάκριτους φωτογράφους, αλλά από επίδοξους δολοφόνους που καραδοκούσαν για να τη βγάλουν από τη μέση.

 

Πριν καν γίνει 30 ετών και αφού είχε φέρει στον κόσμο τρία παιδιά, η Κλαούντια Οτσόα φερόταν ως η επικεφαλής της ομάδας εκτελεστών Los Ántrax. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που συνέλεγαν οι πράκτορες της αμερικανικής δίωξης ναρκωτικών, η συγκεκριμένη οργάνωση απαρτιζόταν από τους πιο σκληρούς και αδίστακτους δολοφόνους. Είχαν αναλάβει εργολαβικά να καθαρίζουν τους εχθρούς -ή οποιονδήποτε άλλον τους υποδείκνυαν τα μεγάλα κεφάλια του ναρκεμπορίου. Οι Los Ántrax ήταν οι επίσημοι συνεργάτες του καρτέλ Σιναλόα, δηλαδή του αυτοκράτορα της κόκας και λοιπών ναρκωτικών Ελ Τσάπο. Η Κλαούντια έγινε η «Αυτοκράτειρα των Los Ántrax».

Η Κλαούντια Οτσόα υποτίθεται πως είχε διαδεχτεί στην κορυφή των αιμοσταγών Los Ántrax τον εραστή της, ονόματι Χοσέ Ροντρίγκο Αρετσίγκα Γκαμπόα, για τους φίλους του «El Chino». Συνελήφθη το 2013 στο αεροδρόμιο του Άμστερνταμ και εκδόθηκε στις ΗΠΑ, όπου ήταν και καταζητούμενος. Με εκείνον στη φυλακή, η αγαπημένη του έπρεπε να σταθεί στο πόδι του, ώστε η διαδρομή των Los Ántrax, ο δρόμος που άνοιγαν αφήνοντας πίσω τους δεκάδες πτώματα, να συνεχιστεί απρόσκοπτα.

Όμως, η συνήθεια -μάλλον μανία- η οποία δεν διακόπηκε ποτέ, είναι οι αναρτήσεις της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Οτιδήποτε κάνει, οπουδήποτε βρίσκεται, καταγράφεται με πλήθος φωτογραφιών και σούπερ-σέξι πόζες, φυσικά με την χυμώδη Κλαούντια στον πρωταγωνιστικό ρόλο. Τα «παιχνίδια» της, όπως το φούξια Καλάσνικοφ ή ο εκτοξευτήρας οπλοβομβίδων, ήταν και αυτά σε περίοπτη θέση. Πάντως, η φήμη της Κλαούντια εκτοξεύτηκε και απέκτησε αμέτρητους θαυμαστές στο Facebook και τα λοιπά social media όταν είχε κυκλοφορήσει η φήμη ότι τελικά την είχαν σκοτώσει -και μάλιστα ύστερα από φριχτά βασανιστήρια. Όμως, δεν είχε έρθει ακόμη η ώρα της.

Το φινάλε της Κλαούντια Οτσόα Φελίξ ήρθε στις 14 Σεπτεμβρίου 2019, όταν ο άνδρας με τον οποίον διασκέδαζε έως πολύ αργά το προηγούμενο βράδυ τη βρήκε νεκρή το πρωί δίπλα του, στο ίδιο κρεβάτι.

Η προσωπική ζωή της ήταν ανέκαθεν περίπλοκη. Ο πατέρας των παιδιών της είναι μάλλον ο El Chavo Φελίξ, ανώτατος «αξιωματούχος» του καρτέλ Σιναλόα. Αφού χώρισε μαζί του, η Κλαούντια τα έφτιαξε με έναν άλλο κύριο του ιδίου φυράματος, τον Ντοριάν Τρινιδάδ Λεόν Ανγκούλο. Ο οποίος όμως σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό δυστήχημα, λίγες ημέρες αφ' ότου είχε αποδράσει από σωφρονιστικό κατάστημα υψίστης ασφαλείας. Τη στιγμή του θανάτου του, η Κλαούντια βρισκόταν δίπλα του. Ο επόμενος εραστής της ήταν ο El Chino.

Το πώς και γιατί βρέθηκε νεκρή πριν από μερικές ημέρες στην πόλη Κουλιακάν του Μεξικού, αποτελεί επί του παρόντος μυστήριο. Η Κλαούντια ήταν μόλις 34 ετών και ήταν απολύτως υγιής. Πέρασε την τελευταία νύχτα της διασκεδάζοντας σε τοπικό κλαμπ, από το οποίο έφυγε μαζί με έναν άντρα. Ήταν αυτός που κάλεσε τις Πρώτες Βοήθειες όταν διαπίστωσε ότι η ερωμένη του δεν ανέπνεε.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι στο σώμα της Οτσόα Φελίξ βρέθηκαν αλκοόλ και ναρκωτικά. Η εύλογη εικασία είναι ότι ήταν κάποια υπερβολική δόση που την έστειλε στον άλλο κόσμο. Όμως, με το βιογραφικό μιας γυναίκας όπως η μακαρίτισσα, καμία εσκεμμένη εγκληματική ενέργεια εις βάρος της δεν μπορεί να αποκλειστεί.

Πηγή: protothema 

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X