ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
25° Λευκωσία,
28 Ιουνίου, 2022
sport fm - listen live

Ποιος είναι ο άνδρας που τηλεφώνησε στη Ρούλα το πρωί που πέθανε η Ίριδα

Το τηλεφώνημα που θεωρείται κομβικό (vid)

Αποκαλύψεις για τα τηλεφωνήματα που δέχτηκε και έκανε η Ρούλα Πισπιρίγκου το τελευταίο 24ωρο πριν τον θάνατο της Ίριδας, αλλά και αμέσως μετά, έγιναν στην εκπομπή του Alpha "T-live".

Σύμφωνα με την εκπομπή, τα ξημερώματα της προηγούμενης ημέρας, στις 20 Μαρτίου 2021, ο Μάνος Δασκαλάκης τηλεφωνεί 3 φορές στη σύζυγό του, στις 03.38, στις 03.39 και στις 04.20. χωρίς εκείνη να απαντήσει.

Στη συνέχεια, καθόλη τη διάρκεια της ημέρας μιλά συνεχώς με τους γονείς του Μάνου Δασκαλάκη, ενώ επικοινωνεί με την αδερφή της, τη μητέρας της και δύο φίλες της. Ωστόσο, εντύπωση προκαλούν τα τηλεφωνήματα στο 166, σε έναν απόρρητο αριθμό, αλλά και σε ένα ξενοδοχείο της Πάτρας.

Περνάμε στο πρωινό που η Ίριδα έφυγε από τη ζωή. Στις 10:26 το πρωί η Ρούλα Πισπιρίγκου δέχεται ένα τηλεφώνημα από τη μητέρα του Μάνου Δασκαλάκη, το οποίο θεωρείται κομβικό, αφού είναι το πρώτο που δέχεται ενώ το βρέφος έχει πεθάνει.

Στις 11:38 και στις 11:41 η 33χρονη δέχεται δύο τηλεφωνήματα από έναν άνδρα, ενώ η μικρή Ίριδα έχει βρεθεί νεκρή. Η εκπομπή "T-live" επικοινώνησε με τον άνδρα στον οποίο ανήκει ο αριθμός, ο οποίος αρχικά αρνήθηκε ότι γνωρίζει τη Ρούλα Πισπιρίγκου.

Στη συνέχεια όμως είπε: "Κοιτάξτε, εγώ είχα σχέση με την Τζωρτζίνα, πήγαινα το παιδάκι στο νοσοκομείο για φυσικοθεραπείες. Τίποτα άλλο. Είχα τέτοιο αυτοκίνητο που χώραγε το καροτσάκι της, γιατί δεν χώραγε σε άλλο, και την πήγαινα εγώ"....

Δήμητρα Πισπιρίγκου: Τι ώρα και πώς βρήκε το μωρό νεκρό στην κούνια του

Νέα στοιχεία από τα όσα κατέθεσε η Δήμητρα Πισπιρίγκου για περίπου 10 ώρες στις Αρχές έφερε στο φως το "T-live".

"Τη νύχτα της 20ής Μαρτίου πήγαμε με τη Ρούλα για ύπνο γύρω στις 2 με 2,30, αφού παίξαμε με την Τζωρτζίνα. Κοιμηθήκαμε στο δωμάτιο του ζευγαριού, στο διπλό κρεβάτι γιατί ο Μάνος έλειπε από το σπίτι. Γύρω στις 7 με 7.30 το πρωί, η Ίριδα ξύπνησε και την ακούσαμε να κλαίει. Πήγε, του έβαλε την πιπίλα, το ησύχασε και επέστρεψε στο κρεβάτι. Έκανε περίπου 1 λεπτό. Είχα αίσθηση του χρόνου γιατί κοίταξα το ρολόι μου και έτσι γνώριζα πόσο έλειψε η αδελφή μου. Αναφορικά με τη στιγμή, που η Δήμητρα Πισπιρίγκου βρήκε νεκρό το μωρό, περιέγραψε στους έμπειρους αστυνομικούς του Ανθρωποκτονιών: "Εγώ βρήκα το μωρό. Η Ρούλα μου είπε να σηκωθώ από το κρεβάτι για να πάω να δω τι κάνει το μωρό, γιατί είχε πολλές ώρες να κλάψει. Γύρω στις 10.30 ξυπνήσαμε και παραμείναμε στο κρεβάτι για χουζούρι, δεν μας έκανε εντύπωση που το μωρό κοιμόταν ακόμη. Αν είχε φάει καλά το βράδυ, κοιμόταν 12 ώρες συνεχόμενες. Χαζέψαμε λίγο στο διαδίκτυο, σχολιάσαμε αναρτήσεις και φωτογραφίες.

Γύρω στις 11 με 11.30 σηκωθήκαμε από το κρεβάτι και η Ρούλα μου είπε να πάω να ρίξω μία ματιά στο παιδί, ενώ εκείνη θα ετοίμαζε τη φρουτόκρεμα. Όταν πήγα στο παιδικό δωμάτιο, αντίκρισα το μωρό να κοιμάται ανάσκελα, κάθετα στο κρεβάτι όπου βρίσκεται το προσκέφαλο της κούνιας. Έσκυψα και το είδα ακίνητο, παγωμένο. Ο κορμός ήταν ακόμα ζεστός αλλά τα χέρια και τα πόδια του είχαν παγώσει. Πήγα τρέχοντας στη Ρούλα για να της ζητήσω βοήθεια. Είχα πάθει σοκ".

ΠΗΓΗ: thetoc.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση