ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ποια είναι η Σάνα Μάριν που το απελευθερωμένο lifestyle της «σκανδαλίζει»

Η Φινλανδή πρωθυπουργός επικρίθηκε έντονα

24news team

Στο επίκεντρο της δημοσιότητας έχει βρεθεί τις τελευταίες μέρες η Σάνα Μάριν.

Η νεαρή Φινλανδή πρωθυπουργός, έγινε αντικείμενο συζήτησης μετά από κάποια βίντεο που είδαν το φως της δημοσιότητας και στα οποία φαίνεται να διασκεδάζει ξέφρενα, τσαλακώνοντας την εικόνα που έχουν στο μυαλό τους οι περισσότεροι για μια πολιτικό.

Όλα ξεκίνησαν από βίντεο που κυκλοφόρησε πριν από μερικές μέρες, στο οποίο πολλοί υποστήριξαν πως η Φινλανδή πρωθυπουργός φαίνεται να «παρτάρει» υπό την πιθανή επήρεια ναρκωτικών, κατηγορία που η ίδια διέψευσε, λέγοντας πως είχε πιει «μόνο αλκοόλ».

 

@gekkonen.net Finnish prime minister Sanna Marin at a wild house party with some local celebrities Original video posted first by Iltalehti.fi #sannamarin #bileet #party #primeminister #finland #politician #pm #celebrity #julkkis ♬ original sound - gekkonen.net

Στη συνέχεια, κυκλοφόρησε και νέο βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τη Σάνα Μάριν να μοιράζεται τρυφερές στιγμές σε πάρτι με τον Φινλανδό καλλιτέχνη Olavi Uusivirta. Το βίντεο προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων και άνθρωποι που ήταν παρόντες στο συγκεκριμένο πάρτι δήλωσαν στο Seiska ότι η πρωθυπουργός της Φινλανδίας χόρεψε με τον ίδιο τρόπο και με άλλους άνδρες, ενώ μαζί της φέρεται να ήταν η Φινλανδή τραγουδίστρια και τραγουδοποιός Alma καθώς και η influencer του TikTok Sabina Sarkka.

«Η Sanna χόρεψε στενά με τουλάχιστον τρεις διαφορετικούς άντρες», δήλωσε ένας από τους παριστάμενους και πρόσθεσε πως «βρέθηκε στην αγκαλιά δύο διαφορετικών ανδρών. Τοποθέτησε το χέρι της δίπλα σε έναν άντρα και εκείνος την κράτησε απαλά από το μπράτσο».

Την ίδια ώρα ένας άλλος δήλωσε πως «οι φίλοι μου και εγώ αναρωτιόμασταν αν είναι πραγματικά παντρεμένη. Το δαχτυλίδι φαινόταν ακόμα εκεί». Σύμφωνα με το Seiska η Φινλανδή πρωθυπουργός έμεινε στο κλάμπ μέχρι τις 04:30 τα ξημερώματα και στη συνέχεια έφυγε για το σπίτι της προκειμένου να ξεκουραστεί. Μάλιστα το πρωί της Δευτέρας παραχώρησε συνεντεύξεις Τύπου με τη φωνή της να ακούγεται βραχνή. Σημειώνεται ότι το συγκεκριμένο πάρτι πραγματοποιήθηκε αμέσως μετά την επιστροφή της από τις καλοκαιρινές διακοπές.

 

Η Φινλανδή πρωθυπουργός επικρίθηκε έντονα, με το σκεπτικό ότι η συμμετοχή της στο πάρτι θα μπορούσε να επηρεάσει την ικανότητά της να εκτελέσει γρήγορα τα καθήκοντά της σε περίπτωση κρίσης.

Ερωτηθείσα αν θα ήταν ικανή να λάβει αποφάσεις το πρωί της Κυριακής, τόνισε ότι οι συναντήσεις της είχαν κανονιστεί εκ των προτέρων, για να συμπληρώσει ότι δεν θυμάται ούτε μια φορά που υπήρξε ξαφνική κατάσταση μέσα στη νύχτα και χρειάστηκε να μεταβεί στο πρωθυπουργικό γραφείο. Πρόσθεσε, δε, ότι είναι πάντα διαθέσιμη.

Ξανά στο επίκεντρο για το απελευθερωμένο lifestyle της

Η Σάρα Μάριν βρέθηκε αρκετές φορές στο επίκεντρο της δημοσιότητας εξαιτίας του διαφορετικού lifestyle της. Συγκεκριμένα, τον Οκτώβριο του 2020 παραχώρησε συνέντευξη στο φινλανδικό περιοδικό Trendi, με θέμα τη δουλειά της και τους στόχους της για το μέλλον. Η συνέντευξη συνοδευόταν από μία φωτογραφία, στην οποία φορούσε ένα ανοιχτό μπλέιζερ, χωρίς κάποιο ρούχο από μέσα, γεγονός που προκάλεσε αντιδράσεις. Μερικοί από τους χαρακτηρισμούς που της αποδόθηκαν ήταν «κιτς», «κακόγουστη», έως και «σεξιστική», ενώ μια μερίδα του κοινού την αποθέωσε, δημιουργώντας το hashtag #ImWithSanna

Ποια είναι η Σάρα Μάριν

Η Σάννα Μάριν (Sanna Mirella Marin, 15 Νοεμβρίου 1985) είναι Φινλανδή πολιτικός και πρωθυπουργός της χώρας από τις 10 Δεκεμβρίου 2019.

Είναι ηγέτιδα του σοσιαλδημοκρατικού κόμματος, μέλος του Κοινοβουλίου της Φινλανδίας από το 2015 και υπουργός Μεταφορών και Τηλεπικοινωνιών από τις 6 Ιουνίου 2019 έως τις 10 Δεκεμβρίου 2019.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Sanna Marin (@sannamarin)

Μετά την αποχώρηση του Άντι Ρίνε από τη θέση του πρωθυπουργού της Φινλανδίας, το Σοσιαλδημοκρατικό Κόμμα επέλεξε τη Μάριν στις 8 Δεκεμβρίου 2019 ως την υποψήφια του κόμματος για πρωθυπουργό της Φινλανδίας. Μετά την ορκωμοσία της στο Κοινοβούλιο, η Μάριν έγινε σε ηλικία 34 ετών η νεότερη ηγέτης κράτους στον κόσμο και η νεότερη πρωθυπουργός στην πολιτική ιστορία της χώρας της. Είναι επίσης η τρίτη γυναίκα που ηγείται της κυβέρνησης στη Φινλανδία μετά τις Ανέλι Γιαατενμάκι και Μάρι Κιβινιέμι, οι οποίες και οι δυο ήταν μέλη του Κεντρώου Κόμματος.

Γεννήθηκε στις 16 Νοεμβρίου 1985 στο Ελσίνκι. Έζησε στο Έσποο και στο Πίρκαλα πριν μετακομίσει μόνιμα στο Τάμπερε. Οι γονείς της χώρισαν, όταν η ίδια ήταν πολύ μικρή. Η οικογένειά της αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα και ο πατέρας της είχε σοβαρό πρόβλημα με το αλκοόλ. Μετά το διαζύγιο των γονιών της, η Μάριν μεγάλωσε με τη μητέρα της και τη σύντροφο της μητέρας της.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Sanna Marin (@sannamarin)

Η Μάριν περιγράφει τον εαυτό της ως ένα "παιδί ουράνιου τόξου", καθώς είναι παιδί δυο ομόφυλων γονέων (δυο γυναικών). Ήταν επίσης το μοναδικό παιδί στην οικογένειά της και το πρώτο άτομο στην ίδια οικογένεια, που φοίτησε στο πανεπιστήμιο. Τον Ιανουάριο 2018 απέκτησε μια κόρη, την Έμμα, με τον σύζυγό της, Μάρκους Ράικονεν.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Sanna Marin (@sannamarin)

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X