ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ποια είναι η «ηθοποιός» Μαριάννα - Η γυναίκα που ήταν έγκυος και έγινε σύμβολο

Γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι

Αποτελεί ένα από τα πολυσυζητημένα πρόσωπα των τελευταίων 48 ωρών στο πεδίο των μαχών.

Η Μαριάννα από την Ουκρανία, είναι για τους συμπατριώτες της, η πιο τρανή απόδειξη της βαρβαρότητας που επιδεικνύουν τα ρωσικά στρατεύματα κατά την εισβολή τους σε ουκρανικά εδάφη. Η φωτογραφία της να εξέρχεται αιμόφυρτη από μαιευτήριο της Μαριούπολης, το οποίο έχει μόλις βομβαρδιστεί, συγκλόνισε τη κοινή διεθνή γνώμη, επισημαίνοντας έντονα μια σκληρή και απάνθρωπη πλευρά της ανθρωπιστικής τραγωδίας που βιώνουν οι Ουκρανοί.

 
 
 

 

Από την άλλη, η ανάρτηση της πρεσβείας της Ρωσίας στη Μεγάλη Βρετανία που αμφισβήτησε ότι έχουν τραυματιστεί άμαχοι από τον βομβαρδισμό του μαιευτηρίου στη Μαριούπολη. Έφτασαν δε στο σημείο να ισχυριστούν πως μια από τις γυναίκες που απεικονίζονται να έχουν χτυπηθεί, φοράει μέικ απ, άρα κατά την κρίση τους, η Μαριάννα είναι …ηθοποιός.

 
 
 

 

Ευτυχώς που για την Μαριάννα και για κάθε Μαριάννα που πέφτει θύμα της ρωσικής προπαγάνδας, υπάρχουν τα ντοκουμέντα που καταρρίπτουν τους ισχυρισμούς των εισβολέων. Μέσα από το προφίλ της νεαρής Ουκρανής στο Instagram που όπως έγινε γνωστό γέννησε πριν από λίγες ώρες ένα υγιέστατο κοριτσάκι, υπάρχουν πρόσφατα αναρτημένες φωτογραφίες της που αποδεικνύουν ότι πράγματι ήταν έγκυος, όταν ο ρωσικός πύραυλος έπεσε πάνω στο μαιευτήριο, τραυματίζοντας συνολικά 17 ενήλικες, μεταξύ των οποίων γιατροί, νοσηλευτές και γυναίκες σαν την Μαριάννα σε προχωρημένη εγκυμοσύνη.

 
 
 

 

Από μια γρήγορη περιήγηση στη σελίδα της, διαπιστώνεται ότι η Μαριάννα πριν το πόλεμο εργαζόταν ως αισθητικός. Διαφήμιζε τα προϊόντα που πουλούσε μέσω των σόσιαλ μίντια αλλά και μέσω του δικτύου επικοινωνίας Telegram.

Στην τελευταία αναρτημένη φωτογραφία της ποζάρει επιδεικνύοντας την φουσκωμένη κοιλιά της, απόδειξη ότι πλησίαζε η ώρα που έδινε ζωή στο πλασματάκι που είχε μέσα της. Σε μια άλλη φωτογραφία ποζάρει μαζί με τον σύντροφο της, μέρες πριν εισβάλει στη ζωή τους ο ρώσικος εφιάλτης.

Η Ουκρανή δημοσιογράφος Olga Tokariuk έγραψε στο Twitter ότι ενημερώθηκε από έναν συγγενή της Μαριάννας που της είπε πως κατάφερε να επικοινωνήσει μαζί της και πως χθες το βράδυ στις 10, η νεαρή αισθητικός έφερε στο κόσμο το κοριτσάκι της. «Έχει πολύ κρύο και οι βομβαρδισμοί δεν σταματούν» ήταν τα τελευταία λόγια της Μαριάννας στη σύντομη επικοινωνία που είχε με τον συγγενή της, έγραψε η Olga Tokariuk.

Πηγή: protothema.gr

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X