ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Πλαστά τα έγγραφα για δωροδοκία Καϊλή»

Τι λέει ο δικηγόρος της

Ως πλαστά χαρακτήρισε ο δικηγόρος της Εύας Καϊλή, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, τα έγγραφα που δείχνουν δωροδοκία προς την ίδια και τους συγγενείς της. Συγκεκριμένα, ο δικηγόρος της Ελληνίδας ευρωβουλευτή εξέδωσε δήλωση σχετικά με το σκάνδαλο χρηματισμό από το Κατάρ, γνωστό και ως Qatar Gate, τονίζοντας ότι τα έγγραφα που δείχνουν δωροδοκία προς την ίδια και τους συγγενείς της είναι πλαστά.

«Τα έγγραφα που εμφανίζουν το κράτος του Κατάρ μέσω της Εθνικής Τράπεζας του Κατάρ να δωροδοκούν την Εύα Καϊλή και μέλη της οικογένειάς της σε τραπεζικούς λογαριασμούς ονομαστικούς στον Παναμά είναι προδήλως και εμφανέστατα πλαστά», αναφέρει ο δικηγόρος.

«Θα ζητήσουμε από τη Διεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος να διερευνήσει ποιος είναι ο πλαστογράφος και ποιες οι σκοπιμότητές του», προσέθεσε ο κ. Δημητρακόπουλος.

Κάλεσε, επίσης, τον πρόεδρο της Αρχής για την Καταπολέμηση προϊόντων που προέρχονται από εγκληματική δραστηριότητα να επιληφθεί άμεσα, ώστε να υπάρχουν δύο υπηρεσίες που θα πιστοποιήσουν την πλαστότητα.

ΠΗΓΗ: reader.gr

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση