ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πισπιρίγκου: Τι έψαχνε στην πλατφόρμα του σεμιναρίου εγκληματολογίας λίγες μέρες πριν τη σύλληψη

Η μαρτυρία συμμαθητή της στο σεμινάριο εγκληματολογίας για τις παράξενες αναζητήσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου

Ερωτήματα γεννούν οι αποκαλύψεις που έκανε συμμαθητής της Ρούλας Πισπιρίγκου στο σεμινάριο εγκληματολογίας που είχε παρακολουθήσει η μάνα των τριών νεκρών παιδιών από την Πάτρα.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία ανθρώπου που παρακολούθησε το ίδιο σεμινάριο εγκληματολογίας με τη Ρούλα Πισπιρίγκου, η μητέρα της Τζωρτζίνας, της Ίριδας και της Μαλένας συνδέθηκε στην πλατφόρμα τηλεκπαίδευσης του σεμιναρίου πολύ καιρό αφού αυτό είχε τελειώσει και μάλιστα στις 20 ή 21 Μάρτη του 2022.

Όπως ανέφερε η εκπομπή του MEGA "Live News”, 800 άτομα είχαν πάρει μέρος στο συγκεκριμένο σεμινάριο, καταβάλλοντας περίπου 600 ευρώ ο καθένας.

Και επειδή τα δίδακτρα για τη συμμετοχή στο σεμινάριο ήταν αρκετά υψηλά, η πλατφόρμα τηλεκπαίδευσης επέτρεπε την πρόσβαση στο εκπαιδευτικό υλικό και μετά την ολοκλήρωση του κύκλου των μαθημάτων.

"Επισκέφθηκα την πλατφόρμα στις 30 Μαρτίου όταν έγινε γνωστή η σύλληψη της 33χρονης. Από την αυτόματη ενημέρωση φαινόταν ότι η ίδια είχε επισκεφθεί την πλατφόρμα του σεμιναρίου πριν από δέκα ημέρες, δηλαδή στις 20 ή 21 Μαρτίου. Σε χρόνο που δεν είχε λόγο να το κάνει γιατί το σεμινάριο είχε τελειώσει” ανέφερε ο συμμαθητής της Ρούλας Πισπιρίγκου στο σεμινάριο εγκληματολογίας.

Σχολιάζοντας τη μαρτυρία, ο Νίκος Ευαγγελάτος ανέφερε ότι πρέπει να ελεγχθεί από την ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση, προκειμένου να διαπιστωθεί τι ακριβώς έψαχνε η Ρούλα Πισπιρίγκου στην πλατφόρμα του σεμιναρίου.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, ενδέχεται η μάνα των τριών κοριτσιών που βρίσκεται προφυλακισμένη για τον θάνατο της μεγαλύτερης κόρης της Τζωρτζίνας από υπερβολική δόση κεταμίνης να προσπαθούσε να βρει τρόπους να καλύψει τα ίχνη της δράσης της.

Σύμφωνα, με τον συμμαθητή της Ρούλας Πισπιρίγκου στο σεμινάριο εγκληματολογίας, οι συμμετέχοντες είχαν υποβάλει ερωτήματα του τύπου: "Υπάρχει το τέλειο έγκλημα;” ή "Μπορεί να υπάρξει καταδίκη για δολοφονία εάν δεν υπάρχει πτώμα;”, ενώ είχαν ασχοληθεί και με υποθέσεις γνωστών εγκλημάτων και δολοφονιών στην Ελλάδα και τις προσπάθειες των δολοφόνων για να καλύψουν τα ίχνη των εγκλημάτων τους και να εξαπατήσουν τις αρχές.

Δείτε το βίντεο:

ΠΗΓΗ: thetoc.gr

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X