ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πισπιρίγκου: Τι έδειξε η άρση απορρήτου σε κινητά και τάμπλετ για την κεταμίνη

Πότε έψαξε η 33χρονη για τη θανατηφόρα ουσία που βρέθηκε στη Τζωρτζίνα

«Άνθρακας» φαίνεται πως αποδεικνύονται τα ευρήματα των διωκτικών αρχών σχετικά με τα ψηφιακά «ίχνη» της Ρούλας Πισρπιρίγκου σε σελίδες με θανατηφόρες ουσίες. Προκειμένου να εντοπιστεί η «πορεία» της κεταμίνης που βρέθηκε στις τοξικολογικές εξετάσεις της 9χρονης Τζωρτζίνας, η 18η τακτική ανακρίτρια, που χειρίζεται την υπόθεση, ζήτησε την άρση του ηλεκτρονικού και τηλεφωνικού απορρήτου της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που επικαλείται η εφημερίδα «Πελοπόννησος», τα αποτελέσματα που προέκυψαν από την άρση του τηλεφωνικού ηλεκτρονικού απορρήτου σε ηλεκτρονικές συσκευές, όπως το τάμπλετ της κατηγορούμενης και τα κινητά τηλέφωνα που βρέθηκαν στο σπίτι της, «έδειξαν» ότι η μητέρα των τριών νεκρών παιδιών στην Πάτρα αναζήτησε πληροφορίες για την κεταμίνη, το έκανε όμως μετά τον θάνατο της Τζωρτζίνας και συγκεκριμένα λίγο πριν συλληφθεί.

Η Ρούλα Πιπισπιρίγκου, σύμφωνα με το δημοσίευμα, έμπαινε στη διαδικασία να googlάρει για κάθε τi που άκουγε στην τηλεόραση ή διάβαζε στα σάιτ σχετικά με ουσίες και σκευάσματα που θα μπορούσαν να επιφέρουν τον θάνατο στην 9χρονη.

Η τελευταία της αναζήτηση στο Google τοποθετείται χρονικά στις 30 Μαρτίου, λίγο πριν οι αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών Αττικής τη μεταφέρουν στη ΓΑΔΑ. Η Ρούλα Πισπιρίγκου έψαχνε να μάθει «τι είναι η κεταμίνη», καθώς τότε είχε γίνει γνωστή η είδηση πως στην Τζωρτζίνα βρέθηκε η θανατηφόρα ουσία.

Η 33χρονη εμπαινε στη διαδικασία να googlάρει για κάθε τi που άκουγε στην τηλεόραση ή διάβαζε στα σάιτ σχετικά με ουσίες και σκευάσματα

Η Ρούλα Πισπιρίγκου, έχει προβεί σε αγορά μέσω διαδικτύου, αφορά όμως σε φαρμακευτικά σκευάσματα και συγκεκριμένα σε λιποδιαλύτες. Από τις οκτώ συσκευές κινητών τηλεφώνων που βρέθηκαν στο ισόγειο του τριώροφου επί της οδού Μπιζανίου, στην Πάτρα, μόνο η μία είναι λειτουργική και πρόκειται για κινητό τελευταίας τεχνολογίας.

Γιατί η Ρούλα Πισπιρίγκου έδωσε συνέντευξη μέσα από τη φυλακή

Η Ρούλα Πισπιρίγκου μίλησε μέσα από τις φυλακές του Κορυδαλλού και η Ζήνα Κουτσελίνη αποκάλυψε τα παρασκήνια της συνέντευξης που έδωσε η 33χρονη στην εκπομπή της.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star η Ζήνα Κουτσελίνη ανέφερε πως το μεγαλύτερο μέρος της συνέντευξης έγινε την Τρίτη το βράδυ, όταν η Ρούλα Πισπιρίγκου επικοινώνησε με δημοσιογράφο της εκπομπής και σημείωσε πως η 33χρονη, που κατηγορείται για τον θάνατο της Τζωρτζίνας, θέλει να γίνει η συνάντησή της με τον Μάνο Δασκαλάκη.

Μάλιστα, η Ρούλα Πισπιρίγκου παρακολούθησε τη συνέντευξη που έδωσε ο Μάνος Δασκαλάκης στην Αγγελική Νικολούλη και γι΄ αυτό μίλησε και εκείνη προκειμένου να δώσει απαντήσεις.

newsbeast.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση