ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πισπιρίγκου: «Με κατηγορούν όλοι, με κατηγορεί και ο Μάνος»

Καταθέτει ως ύποπτη για τους θανάτους Μαλένας και Ιριδας

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις γύρω από την υπόθεση του θανάτου των τριών κοριτσιών της οικογένειας Δασκαλάκη στην Πάτρα, καθώς η μητέρα, Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία έχει προφυλακιστεί για τη δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας, καλείται να δώσει ανωμοτί κατάθεση για τις δολοφονίες Μαλένας και Ιριδας.

Οι αρμόδιοι αξιωματικοί αναμένεται -πιθανότατα και εντός της ημέρας- να μεταβούν στις φυλακές Κορυδαλλού, όπου κρατείται η 34χρονη Ρούλα Πισπιρίγκου, για να λάβουν κατάθεση.

Ωστόσο, η 34χρονη πρόκειται να αιτηθεί προθεσμίας για να απολογηθεί, θα ζητήσει αντίγραφο της δικογραφίας, θα τη μελετήσει και στη συνέχεια θα καταθέσει ανωμοτί, μέσω απολογητικού υπομνήματος για τους θανάτους Μαλένας και Ίριδας, όπως είπε στον ΣΚΑΪ ο δικηγόρος της, Οθων Παπαδόπουλος.

H Ρούλα Πισπιρίγκου είναι η βασική ύποπτη και για τους θανάτους των δύο μικρότερων κοριτσιών της οικογένειας, της Μαλένας και της Ίριδας

Σημειώνεται ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου είναι η βασική ύποπτη και για τους θανάτους των δύο μικρότερων κοριτσιών της οικογένειας, της Μαλένας και της Ίριδας. Η ίδια από την πρώτη στιγμή δηλώνει πως δεν έχει κάνει κακό στα παιδιά της.

Οπως είπε ο δικηγόρος της, η 34χρονη εξακολουθεί να είναι σε έντονη ανησυχία ειδικά μετά την έκδοση του πορίσματος, ωστόσο συνεχίζει να υποστηρίζει ότι "δεν έχει κάνει τίποτα στα παιδιά". Δεν υπήρξε ωστόσο, όπως επισήμανε, υπόνοια ότι το έχει κάνει κάποιος άλλος. "Πρέπει να ελέγξουμε πολύ προσεκτικά το πόρισμα για να δούμε τι άλλαξε μετά από τρια και 1,5 χρόνο αντίστοιχα και να δούμε πως ξαφνικά κάποια παθολογικά αίτια μετατράπηκαν σε εγκληματικές ενέργειες", συμπλήρωσε.

"Το σημαντικό που αλλάζει τα δεδομένα εμάς είναι ότι από σήμερα θα έχουμε πρόσβαση στα έγγραφα της δικογραφίας, τα οποία χρειαζόμαστε χρόνο να τα μελετήσουμε" σημείωσε ο κ. Παπαδόπουλος.

Όσον αφορά στον Μάνο Δασκαλάκη, ο κ. Παπαδόπουλος μετέφερε ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου δεν έχει καμία επαφή μαζί του. "Η ίδια είπε ότι έχει απόλυτη ανάγκη την ηθική στήριξη τουλάχιστον από τον σύζυγό της. 'Με κατηγορούν όλοι οι υπόλοιποι με κατηγορεί και ο σύζυγος που ζήσαμε τόσα χρόνια μαζί και αποκτήσαμε αυτά τα παιδιά'. Δεν θα έπρεπε να πιστεύει ποτέ ότι θα μπορούσε να στραφεί ενάντια στα παιδιά της'', αυτά είναι τα λόγια της", είπε ο κ. Παπαδόπουλος

ΠΗΓΗ: thetoc.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση