ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πίσω από τα σίδερα γυμνάστρια που επιτέθηκε σεξουαλικά σε 13χρονο μαθητή

Τα δάκρυά της μπροστά στον δικαστή

Μια γυμνάστρια από την Πενσιλβάνια καταδικάστηκε την Τρίτη σε φυλάκιση 5-10 ετών για σεξουαλικές επιθέσεις σε ανήλικο που κράτησαν 7 μήνες.

Η 34χρονη Rochelle Cressman, γυμνάστρια σε σχολείο μέσης εκπαίδευσης, καταδικάστηκε για αποπλάνηση ανηλίκου και έβαλε τα κλάματα μέσα στη δικαστική αίθουσα.

Είπε στον δικαστή με δάκρυα στα μάτια ότι είχε γαμήλια προβλήματα εκείνη την εποχή.

«Συγγνώμη που ήμουν εγωίστρια και δεν έλαβα υπόψη μου τα συναισθήματα των άλλων», είπε χαρακτηριστικά στον δικαστή, «το φθινόπωρο του 2018 πήρα κάποιες αποφάσεις που θα μετανιώνω για το υπόλοιπο της ζωής μου».

Η Cressman συνελήφθη τον Μάιο του 2019 για την ανάρμοστη σχέση που διατηρούσε με τον ανήλικο μεταξύ Σεπτεμβρίου 2018 και Απριλίου 2019, όταν εκείνη ήταν 32 χρονών και ο μαθητής μόλις 13.

Η αποπλάνηση λάμβανε χώρα στο σπίτι της γυμνάστριας, αλλά και σε έναν ακόμα χώρο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της τοπικής εφημερίδας Meadville Tribune.

Εκείνη παραιτήθηκε από τα καθήκοντά της τον Μάιο του 2019. Τη βάραιναν 66 κατηγορίες, έκανε ωστόσο συμφωνία με την εισαγγελία τον Νοέμβριο και δήλωσε ένοχη μόνο για τρεις…

ΠΗΓΗ: newsbeast.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση