ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πήγε σε φεστιβάλ και ξύπνησε σε φέρετρο

Ισχυρίζεται πως θα τον θυσίαζαν ιθαγενείς

Ένας τραυματισμένος άνδρας ισχυρίζεται ότι έγινε ανθρωποθυσία παρά τη θέλησή του. Το σοκαριστικό περιστατικό φέρεται να συνέβη κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ της «Μητέρας Γης» στο Ελ Άλτο της Βολιβίας, την 1η Αυγούστου. Πιο συγκεκριμένα, όπως μεταδίδει η Newyorkpost, ο 30χρονος, Víctor Hugo Mica Álvarez, ήταν καλεσμένος στην ετήσια εκδήλωση, όπου ομάδες ιθαγενών συγκεντρώνονται για να προσκυνήσουν τη θεά Pachamama κάνοντας θυσίες.

Ο Álvarez ισχυρίζεται ότι είχε μεθύσει για τα καλά κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ και στη συνέχεια λιποθύμησε. Ώρες αργότερα, ξύπνησε με την επιθυμία να ουρήσει και τότε συνειδητοποίησε ότι βρισκόταν μέσα σε ένα γυάλινο φέρετρο, καλυμμένο με χώμα.

«Είχαμε πάει να χορέψουμε», είπε ο Alvarez στα τοπικά μέσα ενημέρωσης, σύμφωνα με το Jam Press.

«Το μόνο πράγμα που θυμάμαι είναι ότι νόμιζα ότι ήμουν στο κρεβάτι μου και σηκώθηκα για να κατουρήσω και δεν μπορούσα να κουνηθώ» είπε ο άντρας και συνέχισε να περιγράφει τα όσα δραματικά συνέβησαν: «Έσπρωξα το φέρετρο, μετά βίας έσπασα το γυαλί και άρχισε να μπαίνει χώμα», ισχυρίστηκε ο Alvarez. «Αλλά κατάφερα να βγω έξω. Με είχαν θάψει» είπε.

Σύμφωνα με τη Metro, μόλις ο Alvarez κατάφερε να να βγει να καταλάβει το πού βρίσκεται, συνειδητοποίησε ότι είχε μεταφερθεί στο Achacachi – περίπου 50 μίλια από το σημείο που έπινε στην αρχή του φεστιβάλ.

Οι αστυνομικοί ωστόσο, δεν φάνηκε να πείθονται από την περίεργη ιστορία του. Οι Αρχές θεώρησαν πως ήταν ακόμα μεθυσμένος, όταν περιέγραφε την «άγρια» ιστορία του και του πρότειναν να παει σπίτι του να ξεκουραστεί και να ξεμεθύσει. Ωστόσο, ο 30χρονος επέμεινε, στο ότι φρικιαστικό έζησε ήταν αληθινό, δίνοντας συνεντεύξεις σε τοπικά μέσα.

Οι φωτογραφίες που τραβήχτηκαν τον δείχνουν να ματωμένο και μελανιασμένο μετά την «υποτιθέμενη» απόδρασή του. Ωστόσο, η Metro δείχνει να πιστεύει την ακραία ιστορία του και ανέφερε ότι για τον Alvarez δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία ότι προσφέρθηκε ως ανθρωποθυσία στην Pachamama, δηλώνοντας: «Ήθελαν να με χρησιμοποιήσουν ως sullu».

Η δημοσίευση ισχυρίζεται ότι «sullu» είναι κάθε αντικείμενο που προσφέρεται στη θεά, με γλυκά, φαρμακευτικά φυτά, αυγά και μέταλλα.

ΠΗΓΗ: newsbeast.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X