ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Πήγα σε διαδήλωση για τα μέτρα, τώρα είμαι με μάσκα οξυγόνου»

Η κατάσταση της υγείας του πολύ γρήγορα επιδεινώθηκε

Πριν από λίγες ημέρες ήταν ανάμεσα στους αρνητές του κορωνοϊού, που διαμαρτύρονταν για τα μέτρα της κυβέρνησης. Σήμερα, «χτυπημένος» από τη νόσο, συγκλονίζει με την παραδοχή του λάθους του, ενώ νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Πάτρας Άγιος Ανδρέας.

«Πριν λίγες μέρες είχα πάει στην πορεία, στη διαδήλωση, τη διαμαρτυρία στην Πάτρα κατά του κορωνοϊού, είναι πολλοί άνθρωποι που δεν πιστεύουν στον κορωνοϊό, κι εγώ δεν το πίστευα. Δεν το πίστευα μέχρι να συμβεί. Αυτή η αρρώστια είναι ύπουλη, σε χτυπάει χωρίς να καταλαβαίνεις. Πρέπει να πιστέψει ο κόσμος πως υπάρχει ιός, είναι πολύ δυνατός και το περνάει ο κόσμος πολύ δύσκολα εδώ μέσα. Έχει πολλά κρούσματα, ήμουν μπροστά, τα είδα και πονάγανε οι άνθρωποι όπως εγώ», τόνισε o 38χρονος Ηλίας στο Mega.

Νοσηλευτές τριγυρνούν αδιάκοπα στον θάλαμο και διακόπτουν, δικαιολογημένα, τον Ηλία, για να αλλάξουν ορό, ή να του αλλάξουν μάσκα, ή να κοιτάξουν αν το οξυγόνο που λαμβάνει, είναι ικανοποιητικό. Του επισημαίνουν ότι δεν πρέπει να μιλά πολύ για να μην κουράζεται και επιβαρυνθεί η κατάστασή του. Αν και νεαρός σε ηλικία, 38 ετών, ο Ηλίας αντιμετωπίζεται σαν ασθενής υψηλού κινδύνου. Έχει περάσει δύο πνευμονίες στο παρελθόν, κι έτσι με αυτό το ιστορικό, δεν πρέπει να αφήσει τίποτα στην τύχη του.

Τα πρώτα συμπτώματα εμφανίστηκαν πριν από 5 ημέρες. Η κατάσταση της υγείας του πολύ γρήγορα επιδεινώθηκε, με αποτέλεσμα, το βράδυ της Κυριακής να κριθεί αναγκαία η εισαγωγή του στο νοσοκομείο.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X