ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πέτρος Φιλιππίδης - Δικαστικό «μπλόκο» στο αίτημα αποφυλάκισής του

Οι δικαστές δεν δέχθηκαν ότι συντρέχουν λόγοι υγείας για την αποφυλάκισή του

Απορρίφθηκε από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών της Αθήνας η αίτηση αποφυλάκισης που είχε καταθέσει ο Πέτρος Φιλιππίδης, ο οποίος μόλις δέκα ημέρες μετά την απολογία του είχε ζητήσει την αντικατάσταση της προσωρινής του κράτησης.

Οι τρεις δικαστικοί λειτουργοί -υιοθετώντας την εισαγγελική πρόταση που προηγήθηκε- αποφάσισαν ότι ο κατηγορούμενος για βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού, θα πρέπει να παραμείνει στις φυλακές Τριπόλεως όπου κρατείται κι όχι να επιστρέψει σπίτι του, φορώντας το περιβόητο «βραχιολάκι».

Σύμφωνα με πληροφορίες, το Συμβούλιο απέρριψε την αίτηση, υποστηρίζοντας ότι καταγγελίες αναφέρονται και σε περιστατικά που φέρεται να τελέστηκαν στο σπίτι του κατηγορούμενου και κατ’ επέκταση κρίθηκε πως μπορεί να τελέσει αντίστοιχα αδικήματα.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι και το δικαστικό συμβούλιο έκρινε πως υπάρχουν αποχρώσεις ενδείξεις ενοχής του ηθοποιού καθώς και ότι παραμένει ύποπτος τέλεσης αξιόποινων πράξεων όπως είχε κρίνει η ανακρίτρια.

Τέλος, οι δικαστές δεν δέχθηκαν ότι συντρέχουν λόγοι υγείας για την αποφυλάκισή του, ενώ φαίνεται πως απέρριψαν και τους ισχυρισμούς Φιλιππίδη πως οι καταγγέλουσες επιδιώκουν δημοσιότητα, αφού τα ονόματα καμίας εκ των τριών δεν έχουν γίνει γνωστά.

Η δικογραφία τις επόμενες ημέρες θα επιστρέψει στην Εισαγγελία της Αθήνας προκειμένου να διατυπωθεί πρόταση για την παραπομπή ή μη του ηθοποιού σε δίκη πριν αποφανθούν οι δικαστές για την περαιτέρω ποινική μεταχείριση του με βούλευμα.

ΠΗΓΗ: in.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X