ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πελάτισσα ζήτησε «όχι μελαμψό» διανομέα - Η επική απάντηση

Viral η ανάρτηση εστιατορίου

Viral έχει γίνει τις τελευταίες ώρες η ανάρτηση ενός αθηναϊκού εστιατορίου που απαντά με τον καλύτερο τρόπο σε ρατσιστικό σχόλιο πελάτισσας.

Μέρα κορύφωσης του μήνα Υπερηφάνειας, που η κατάργηση κάθε διάκρισης γίνεται πιο επίκαιρη από ποτέ και σύνθημα στα χείλη όλων, ένα εστιατόριο βάζει τέλος με τον καλύτερο τρόπο στον ρατσισμό με θύμα έναν εργαζόμενό του.

Ειδικότερα, όπως αναφέρεται σε ανάρτηση του εστιατορίου στα social media, πελάτισσα θέλησε να «διαλέξει» ποιος διανομέας θα της πάει την παραγγελία της βάσει χρώματος.

Η ιδιοκτήτρια του εστιατορίου τονίζει ότι ο Deep, όπως είναι το όνομα του διανομέα είναι «οικογένεια» και στέλνει ξεκάθαρο μήνυμα: «δεν σας θέλουμε για πελάτισσα».

Η ανάρτηση του εστιατορίου:

«Να σας συστήσουμε τον Deep.

Ο Deep δεν είναι απλώς διανομέας του Μπερκέτι είναι ο πιο αξιόλογος άνθρωπος και πια οικογένειά μας.

Και εσείς κυρία μου καλή που μας ζητήσατε να μη σας στείλουμε μελαμψό διανομέα, παρακαλούμε να μην ξαναπαραγγείλετε από εμάς. Δεν σας θέλουμε εμείς για πελάτισσα». 

«Wow!!! Κάποιος έχει κότσια εδώ!!! Respect! Το να υπερασπίζεσαι τους ανθρώπους σου είναι σπουδαίο!», «Μπράβο μόνο έτσι μπορεί να αλλάξουμε κάποια πράγματα βαρέθηκα τη μισαλλοδοξία σε αυτή την χώρα», «τέτοια μαγαζιά θέλουμε» είναι κάποια από τα σχόλια των χρηστών κάτω από την ανάρτηση.

ΠΗΓΗ: in.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X