ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πάτρα: Η σπιτονοικοκυρά του Δασκαλάκη «δεν τον εμπιστευόταν καθόλου»

«Δεν είχε κάποιον άλλον άνθρωπο να την βοηθήσει»

«Η Ευγενία Κούτρα δεν εμπιστευόταν καθόλου τον κύριο Δασκαλάκη», είπε ο δικηγόρος των συγγενών της σπιτονοικοκυράς του ζεύγους Πισπιρίγκου – Δασκαλάκη στην Πάτρα, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος.

Η άποψη αυτή, όπως είπε, ανήκει στην συμβολαιογράφο που έφτιαξε το πληρεξούσιο με το οποίο ο Μάνος Δασκαλάκης διαχειριζόταν τα οικονομικά της.

«Θα καταθέσουμε αγωγή για να δούμε μέσω της συμβολαιογράφου, για την κατάσταση της σπιτονοικοκυράς όταν συνετάχθη το πληρεξούσιο», πρόσθεσε ο κ. Θεοδωρόπουλος μιλώντας σήμερα Κυριακή στο MEGA.

Ερωτηθείς ο κ. Θεοδωρόπουλος, γιατί η σπιτονοικοκυρά του Δασκαλάκη προχώρησε στο πληρεξούσιο αφού δεν τον εμπιστευόταν, εκείνος απάντησε ότι «Δεν είχε κάποιον άλλον άνθρωπο να την βοηθήσει».

Το μήνυμα που έστειλε στον Δασκαλάκη

Ο κ. Θεοδωρόπουλος αναφέρθηκε στα λεγόμενα του Μάνου Δασκαλάκη για το σπίτι αλλά και για τα κλειδιά του σπιτιού της 69χρονης,

«Έχω προσκομίσει ότι εκπροσωπώ τον Δημήτριο Κούτρα, συγγενή της Ευγενίας Κούτρα. Εδώ και μία εβδομάδα αγνοούνται τα κλειδιά του σπιτιού. Ο Μάνος Δασκαλάκης έχει ευθύνη μεγαλύτερη από την Ρούλα Πισπιρίγκου. Είχαμε συνεννοηθεί με τους δικηγόρους ωστόσο ακόμα τα κλειδιά δεν υπάρχουν», ανέφερε.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

ΠΗΓΗ: In.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X