ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Παραγωγός με παρακάλεσε να δω μια κοπέλα... την βρήκα ξαπλωμένη στον καναπέ»

O σκηνοθέτης μίλησε για μια εμπειρία του στο χώρο του θεάματος

Ο επι χρόνια σκηνοθέτης, Δημήτρης Αρβανίτης, βρήκε την ευκαιρία να περιγράψει και τη δική του εμπειρία στο χώρο του θεάματος, όταν ένας παραγωγός τον παρακάλεσε να δει μια κοπέλα. Πιθανότατα να επρόκειτο για να παίξει σε κάποια από τις σειρές του, ωστόσο ο κ. Αρβανίτης την βρήκε ξαπλωμένη στον καναπέ του σπιτιού του.

«Παραγωγός με παρακάλεσε να δω μια κοπέλα. Γύρισα στο σπίτι και την βρήκα ξαπλωμένη στον καναπέ. Έμεινα έκπληκτος! Κοκκίνησα ολόκληρος! Ήμουν έτοιμος να εκραγώ», δήλωσε στην εκπομπή της Μαλέσκου. «Πολλά από αυτά όχι απλά τα ξέραμε, αλλά ήταν και δεδομένα. Ξέραμε ότι αν θα πας στον τάδε σκηνοθέτη θα έχεις πρόβλημα στο πως θα σε αντιμετωπίσει επάνω στη σκηνή. Η έκπληξη είναι ότι δεν είναι ο μικρός άσημος που πάει να κάνει μια ταινία μικρού μήκους. Είναι μεγάλα ονόματα».

Μεταξύ άλλων, ο σκηνοθέτης πρόσθεσε: «Είχα κοπέλα στη σχολή και μου παραδέχθηκε ότι στο προηγούμενο μάθημα ένας καθηγητής την παρενόχλησε. Έκανα κάτι τότε που δεν έχω ξανακάνει και της είπα ότι έπρεπε να μιλήσει».

Πηγή: must

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X