ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τρόμος στον αέρα - Κρέμονταν ανάποδα για ώρα σε τρενάκι του λούνα παρκ

Δείτε το βίντεο

Τρομακτικές στιγμές έζησαν 32 άνθρωποι, όταν έμειναν κρεμασμένοι ανάποδα στον αέρα για αρκετή ώρα, αφού σταμάτησε αιφνίδια το τρενάκι του λούνα παρκ, στο οποίο βρίσκονταν, στη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ιαπωνίας.

Οι 32 βρίσκονταν στο τρενάκι Flying Dinosaur στο Universal Studios Japan, στην Οσάκα, όταν αυτό σταμάτησε εκτάκτως. Η βόλτα φτάνει σε ύψος 46 μέτρων, καθώς οι άνθρωποι «αιωρούνται 360 μοίρες μέσα στον κόσμο του Jurassic Park», αναφέρεται στην ιστοσελίδα του πάρκου, σύμφωνα με το BBC. 

Οι υπεύθυνοι του πάρκου δήλωσαν ότι το τρενάκι σταμάτησε σε ένα από τα υψηλότερα σημεία του το πρωί της Πέμπτης, όπως μετέδωσε το ιαπωνικό ραδιοτηλεοπτικό δίκτυο NHK. Στη συνέχεια οι εργαζόμενοι οδήγησαν τους επιβάτες με ασφάλεια μέσω μιας σκάλας έκτακτης ανάγκης και δεν αναφέρθηκε κάποιος τραυματισμός. Η βόλτα συνεχίστηκε μετά από έλεγχο ασφαλείας.

«Η βόλτα σταματά αυτόματα εάν οι αισθητήρες που είναι εγκατεστημένοι πάνω στο τρενάκι ανιχνεύσουν κάποια ανωμαλία», δήλωσε ο χειριστής, αλλά η αιτία του συγκεκριμένου περιστατικού είναι ακόμη άγνωστη.

Πηγή: newsbeast 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση