ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πάλεψε η Γαρυφαλλιά να του ξεφύγει πριν την ρίξει στη θάλασσα;

Στον ανακριτή σήμερα ο 30χρονος

Απαντήσεις σε κρίσιμα ερωτήματα αναζητούν οι αστυνομικές αρχές για τη δολοφονία της 26χρονης Γαρυφαλλιάς από τον 30χρονο σύντροφό της στην Φολέγανδρο ο οποίος αναμένεται σήμερα να βρεθεί ενώπιον του ανακριτή προκειμένου είτε να απολογηθεί και να διαφωτίσει τις σκοτεινές πτυχές του εγκλήματος είτε να ζητήσει προθεσμία για να ετοιμάσει αυτά τα οποία έχει να πει.

Τι λέει ο συνήγορος του 30χρονου δράστη

Ο συνήγορος υπεράσπισης του 30χρονου, Γιάννης Βλάχος μιλώντας στο naxostimes.gr εξέφρασε τα ειλικρινή του συλληπητήρια στην οικογένεια της άτυχης Γαρυφαλλιάς τόσο από τον ίδιο όσο και από την οικογένεια του δράστη.

«Θερμότατα και ειλικρινή συλληπητήρια στην οικογένεια της άμοιρης Γαρυφαλλιάς από εμένα προσωπικά αλλά κυρίως από την οικογένεια του κατηγορούμενου, η οποία είναι κυριολεκτικώς συντετριμμένη και μου έδωσαν εντολή να συνδράμω στην πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης. Μιας υπόθεσης τραγικής, με πολύ έντονα προσωπικά στοιχεία και με ψυχοπαθολογικό υπόβαθρο. Η αλήθεια είναι κάθαρση για τον δράστη και δικαίωση για τη μνήμη του θύματος» είπε ο συνήγορος του 30χρονου.

Πάλεψε η Γαρυφαλλιά με τον δράστη για να του ξεφύγει, πριν τη δολοφονία; Τις επόμενες μέρες η τελική έκθεση του ιατροδικαστή

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, ο οποίος εξέτασε το άψυχο σώμα της Γαρυφαλλιάς, δεν αποκλείει το ενδεχόμενο η 26χρονη πριν τη δολοφονία της να ξυλοκοπήθηκε. Σύμφωνα με τον ίδιο, η άτυχη φαρμακοποιός είχε μώλωπα στο μάτι ενώ είχε και σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Δεν αποκλείει την περίπτωση εκτός από τη γροθιά στο μάτι, η Γαρυφαλλιά να πάλεψε με τον δράστη για να ξεφύγει. Όπως ο ίδιος αναφέρει, περιμένει να του αποσταλούν οι φωτογραφίες από τα βράχια πάνω στα οποία την έσπρωξε ο δράστης και χτύπησε η άτυχη κοπέλα και στη συνέχεια θα συγκρίνει αυτές τις φωτογραφίες, με τις φωτογραφίες που φαίνονται τα τραύματα από τη σορό της 26χρονης για να συμπεράνει αν ο μώλωπας στο μάτι και οι κακώσεις είναι από τα βράχια ή αν προηγήθηκε πάλη και ξυλοδαρμός.

Έτσι λοιπόν, ο ιατροδικαστής τις επόμενες μέρες πρόκειται να έχει μια πλήρη εικόνα πριν την τελική του έκθεση. Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί θα ζητήσουν άρση απορρήτου του κινητού της 26χρονης για να δουν μηνύματα και συνομιλίες που πιθανόν αυτό να τους αποκαλύψει σημαντικά στοιχεία για τη σχέση που είχε με τον δράστη.

Ένα ηχηρό μήνυμα κατά της γυναικοκτονίας πέρασαν στον κόσμο η οικογένεια και οι φίλοι της Γαρυφαλλιάς χτες στην κηδεία της

Ανείπωτος θρήνος στην κηδεία της 26χρονης Γαρυφαλλιάς που τελέστηκε το απόγευμα της Δευτέρας στον τόπο καταγωγής της, στο Βέλο Κορινθίας.

Με ένα μεγάλο πανό που έγραφε: «Όχι άλλη Γαρυφαλλιά - Όχι άλλοι νταήδες» συγγενείς και οι φίλοι τη συνόδευσαν στην τελευταία της κατοικία. Με αυτή την κίνηση, η οικογένεια αλλά και ολόκληρη η τοπική κοινωνία θέλησαν να περάσουν το μήνυμα κατά της γυναικοκτονίας, ώστε το δικό τους κορίτσι να είναι το τελευταίο θύμα.

Ο επικήδειος λόγος της φίλης της Γαρυφαλλιάς που εκφώνησε μετά την εξόδιο ακολουθία συγκίνησε την οικογένεια αλλά και όσους βρίσκονταν στην εκκλησία. Απευθυνόμενη στο δολοφόνο της φίλης της ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Δεν δολοφόνησες μόνο τη Γαρυφαλλιά αλλά τη μητέρα της, τον πατέρα της, τα αδέρφια της και τους έριξες όλους μαζί από τα βράχια. Έριξες ξανά από τα βράχια την Ελένη Τοπαλούδη, δολοφόνησες ξανά την Καρολάιν. Κάθε φορά που γίνεται μια γυναικοκτονία, πεθαίνουν ξανά όλες οι δολοφονημένες γυναίκες από χέρια ανδρών».

Πηγή: protothema.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X