ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Οργισμένος ο Λιάγκας - «Ντροπή! Αν δεν είχα ξεπεράσει τον χωρισμό από την Φαίη...»

Προσπαθούσε να τον ηρεμήσει η Φαίη Σκορδά

Ποιος είδε τον Γιώργο Λιάγκα και δεν τον φοβήθηκε σήμερα 8/12 στο πλατό του Πρωινού στον αέρα του ΑΝΤ1. Ο παρουσιαστής ξέσπασε με αφορμή τις χθεσινές του δηλώσεις για το χωρισμό των γονιών του και στη συνέχεια το δικό του, από την Φαίη Σκορδά.

Καλεσμένος τους ήταν ο ηθοποιός Χρήστος Πλαϊνης και ο παρουσιαστής μετά το σοκ που έπαθε με τα εσώρουχα της πρώην συζύγου του, θέλησε να του πει πως «πάντα με συγκινεί γιατί έχει μια πολύ ανθρώπινη και γλυκιά ιστορία ζωής -σε ένα μέρος της ταυτίζομαι κι εγώ μαζί σου. Με συγκινεί που λες ότι σε στιγμάτισε ο χωρισμός των γονιών σου όταν ήσουν έξι χρονών. Ένας χωρισμός των γονιών κάθε παιδί το στιγματίζει, όσο και αν λέμε ότι δεν σημαίνει τίποτα κτλ. Κι εμένα με στιγμάτισε. Δεν είναι εύκολο πράγμα. Εγώ σοκαρίστηκα όταν χώρισαν οι δικοί μου γονείς και γι’ αυτό άργησα να ξεπεράσω τον δικό μου χωρισμό απέναντι στα παιδιά μου. Δεν τον έχω ξεπεράσει για να είμαι ειλικρινής. Δεν ξεπερνιέται ποτέ».

Στην συνέχεια προκλήθηκε αμηχανία όταν η Φαίη Σκορδά τον προειδοποίησε πως θα αποχωρήσει από το πλατό, με πολλά sites να θεωρούν και με τις δυο αντιδράσεις, πως ο παρουσιαστής αναφέρθηκε στον χωρισμό του από την ίδια. Ωστόσο, όπως ανέφερε σήμερα ξεσπώντας, μιλούσε για το χωρισμό από τα παιδιά του.

Το ξέσπασμα του Γιώργου Λιάγκα στο πλατό του ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας έχοντας δει τι έχουν γράψει στα sites οι δημοσιογράφοι έγινε έξαλλος και θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση του για να μην υπάρχουν παραπληροφορήσεις.

«Βγήκα και είπα ότι δεν έχω ξεπεράσει τον χωρισμό απέναντι στα παιδιά μου και βγήκαν όλοι και είπαν δεν έχουμε ξεπεράσει τον χωρισμό! Είναι ντροπή! Αν δεν είχα ξεπεράσει τον χωρισμό, δεν θα κάναμε μαζί εκπομπή... Εσύ κατάλαβες και όλοι κατάλαβαν... Ή όλοι οι δημοσιογράφοι είναι βλάκες που δεν το πιστεύω ή επίτηδες το έκαναν.. Είπα εγώ ποτέ ότι δεν ξεπέρασα τον χωρισμό από την Σκορδά;» είπε και η Φαίη Σκορδά προσπαθούσε να τον ηρεμήσει!

youweekly.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X