ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Όλο το χωριό κλαίει» - Σε βαρύ κλίμα η κηδεία του πιλότου (vid)

Η εξόδιος ακολουθία πραγματοποιείται στον Ιερό Ναό Αγίων Σεργίου και Βάκχου στο Γαβαλοχώρι Χανίων από όπου και κατάγεται ο 34χρονος πιλότος Χρήστος Μουλάς

Συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι λένε το τελευταίο «αντίο» στον αδικοχαμένο κυβερνήτη του μοιραίου Canadair, Χρήστο Μουλά o οποίος έχασε την ζωή του στην Κάρυστο.

Η εξόδιος ακολουθία πραγματοποιείται στον Ιερό Ναό Αγίων Σεργίου και Βάκχου στο Γαβαλοχώρι Χανίων από όπου και κατάγεται ο 34χρονος πιλότος. Στην κηδεία βρίσκεται και η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Το φέρετρο του Χρήστου Μουλά έφτασε τυλιγμένο με τη σημαία λίγο πριν τις 9 το πρωί. Ο ιερός ναός από νωρίς το πρωί της Παρασκευής είχε γεμίσει με στεφάνια στα οποία αποτυπώνεται ο θρήνος για τον άδικο χαμό του 34χρονου.

Τραγική φιγούρα η σύζυγος του 34χρονου κυβερνήτη η οποία βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και διανύει τον 3ο μήνα της εγκυμοσύνης της. Το αγέννητο παιδί του 34χρονου κυβερνήτη θα υιοθετήσει η βουλή ύστερα από απόφαση που έλαβε προσφέροντας του στήριξη μέχρι να συμπληρώσει το 25ο έτος του.

«Όλο το χωριό κλαίει»

Μόνο συγκίνηση προκαλούν τα λόγια του ιερέα του χωριού για τον άδικο χαμό του Χρήστου Μουλά ο οποίος μεταξύ άλλων ανέφερε ότι «το κλίμα είναι βαρύ. Βουβός πόνος, βουβή συγκίνηση είναι οι λέξεις που μπορούν να περιγράψουν το κλίμα που επικρατεί. Ο ήρωας σμηναγός Χρήστος Μουλάς θα μείνει αθάνατος στις ψυχές μας και στην μνήμη μας».

Παράλληλα συγκλονισμένο είναι όλο το χωριό για την απώλεια του 34χρονου σμηναγού όπως δήλωσε μια γειτόνισσα και φίλη της οικογένειας τονίζοντας ότι «Όλο το χωριό κλαίει για αυτό το παιδί».

ΠΗΓΗ: reader.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση