ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Οικογενειακή τραγωδία - «Ελάτε, σκότωσα τον πατέρα μου»

Πώς έγινε το φονικό στο Περιστέρι

Υπόβαθρο οικογενειακής βίας φάινεται να έχει το έγκλημα στο Περιστέρι όπου ένας 35χρονος σκότωσε με μαχαιριές τον πατέρα του τα ξημερώματα παραμονής Πρωτοχρονιάς, μπροστά στα μάτια της μητέρας του και ειδοποίησε ο ίδιος την Αστυνομία.

Το έγκλημα συνέβη στην οδό Κολωνού 24 στο Περιστέρι. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο παρελθόν η μητέρα του δράστη και σύζυγος του θύματος είχε κάνει καταγγελίες για πολλά περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας εις βάρος της από τον 62χρονο ο οποίος φέρεται να μεθούσε συχνά και να την χτυπούσε.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ο δράστης φέρεται να υποστήριξε ότι ο πατέρας του μπήκε μεθυσμένος στο σπίτι και επιχείρησε να επιτεθεί στην μητέρα του. Ο 35χρονος θόλωσε, πήρε ένα μικρό αναδιπλούμενο μαχαίρι και έπληξε τον πατέρα του στο κορμί και στον θώρακα, ενώ η μοιραία μαχαιριά στο θύμα ήταν στην μηριαία αρτηρία του. Αμέσως μετά, τηλεφώνησε στην ΕΛΑΣ και είπε «ελάτε, σκότωσα τον πατέρα μου».

Ο δράστης διεκομισθη σε εφημερεύον νοσοκομείο για παροχή πρώτων βοηθειών, καθώς τραυματίστηκε ελαφρά και ο ίδιος και του τοποθετήθηκαν ράμματα στο χέρι και στις 05.20’ περίπου οδηγήθηκε στην ΥΑΔΑ.

Αυτή τη στιγμή ο δράστης δίνει κατάθεση στη Ασφάλεια Δυτικής Αττικής ενώ σήμερα αναμένεται να πάει στον εισαγγελέα.

Πρόκειται για οικογένεια που κατάγεται από το Ουζμπεκιστάν, αλλά είχαν πάρει ελληνική υπηκοότητα.

Πηγή: iefimerida.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση