ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Οι εντολές της Χαμάς - «Προκαλέστε κακό σε όσους περισσότερους μπορείτε...»

Τα έγγραφα των πολεμικών διαταγών του τρομοκρατικού στρατού της Χαμάς

Εννέα ημέρες έχουν περάσει αφότου η Χαμάς επιτέθηκε στο Ισραήλ.

Ο Ισραηλινός Στρατός καλεί τους πολίτες της βόρειας Λωρίδας της Γάζας να απομακρυνθούν στη νότια Λωρίδα της Γάζας, ενώ παράλληλα θα συνεχίσει να προετοιμάζεται για αυξημένες επιθέσεις κατά της τρομοκρατικής οργάνωσης Χαμάς που είναι εδραιωμένη εκεί.

Η Χαμάς προσπαθεί να εμποδίσει και να αποτρέψει τη διέλευση αμάχων από δρόμους που έχουν κηρυχθεί ανοιχτοί από τις Ισραηλινές Αμυντικές Δυνάμεις (IDF).

Οι κάτοικοι μπορούσαν να αναχωρήσουν από τις 10 π.μ. μέχρι τη 1 μ.μ. και να ακολουθήσουν μια προδιαγεγραμμένη διαδρομή, έγραψε στα αραβικά στην πλατφόρμα «X» ισραηλινός στρατιωτικός εκπρόσωπος. 

 

Ο αριθμός των ταυτοποιημένων δολοφονηθέντων έφτασε τους 1.400.

Στο φως της δημοσιότητας οι εντολές της Χαμάς

Τα έγγραφα των πολεμικών διαταγών του τρομοκρατικού στρατού της Χαμάς, που διέταζαν τη δολοφονία και την απαγωγή αμάχων αποκαλύφθηκαν και κατασχέθηκαν.

Μεταξύ των διαταγών, αναφέρεται «Προκαλέστε κακό σε όσους περισσότερους μπορείτε, πάρτε ομήρους».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ταιριάζουν με τα στοιχεία των τρομοκρατών που συνελήφθησαν από τις Ισραηλινές Δυνάμεις, οι οποίες όπως δηλώνουν, θα συνεχίσουν την εκστρατεία για την εξάλειψη του τρομοκρατικού στρατού της Χαμάς.

«Συνεχίζουμε να προειδοποιούμε το Ιράν και τους πληρεξουσίους του να μην συμμετάσχουν στην εκστρατεία. Το Ισραήλ θα απαντήσει με πλήρη ισχύ εάν τεθεί σε δοκιμασία», αναφέρουν χαρακτηριστικά.

Πηγή: iefimerida 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση