ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Οδηγός ξεσπά με μανία σε λεωφορείο και διαλύει το αυτοκίνητό του (vid)

Το video που έγινε viral

Ένα ανεξήγητο περιστατικό κατέγραψε η κάμερα στο Εδιμβούργο της Σκωτίας, όταν ένας οδηγός βάζει στο στόχαστρό του ένα αστικό λεωφορείο, χτυπώντας το επαναλαμβανόμενα με το αυτοκίνητό του.

Τον γύρο του Διαδικτύου κάνει ένα σύντομο video από το κέντρο της πόλης του Εδιμβούργο. Για άγνωστους ακόμα και σήμερα λόγους, ο οδηγός ενός αυτοκινήτου χτυπά το πίσω τμήμα ενός δυόροφου αστικού λεωφορείου.

Αρχικώς όλοι θεώρησαν ότι πρόκειται για κάποιο ατύχημα το οποίο οφειλόταν στην απροσεξία του οδηγού, στη συνέχεια ωστόσο οι όποιες υποθέσεις θα μπορούσαν να γίνουν βλέποντας ένα αυτοκίνητο να χτυπά πάνω σε ένα λεωφορείο ανατρέπονται.

Κι αυτό γιατί ο οδηγός ναι με κάνει όπισθεν, ωστόσο, χτυπά για δεύτερη φορά το λεωφορείο. Η διαδικασία αυτή επαναλαμβάνεται για αρκετές φορές, χωρίς να μπορεί να καταλάβει κανείς τι ακριβώς συμβαίνει.

Το αποτέλεσμα ήταν το γαλάζιο Dacia Sandero Stepway που πρωταγωνιστεί, έστω και άθελά του, στο video να υποστεί σημαντικές ζημιές στον μπροστινό τμήμα του, ενώ εκ του αποτελέσματος μπορεί να συμπεράνει κανείς ότι φθορές προκλήθηκαν και στο πίσω τμήμα του λεωφορείου, το οποίο δέχθηκε την απρόκλητη επίθεση του οδηγού.

Ο τελευταίος συνελήφθη από τις αστυνομικές αρχές που έσπευσαν στο σημείο και πλέον αντιμετωπίζει βαριές κατηγορίες.

Πάντως, ακόμα και σήμερα το κίνητρο πίσω από την απόφαση του 58χρονου οδηγού να συγκρουστεί με το διώροφο αστικό λεωφορείο, καταστρέφοντας το ίδιο του το αυτοκίνητο.

 Δείτε το video:

ΠΗΓΗ: carandmotor.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση