ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Ζητούσε έναν χρόνο από τον κρεοπώλη τα €17.000 και αυτός τον κορόιδευε»

«Του είχε δανείσει χρήματα για να αγοράσει κρέατα»

Ο αδελφικός φίλος του Μπάμπη Κούτσικου, ο οποίος μίλησε με τον 31χρονο άνδρα στο τηλέφωνο λίγο πριν εξαφανιστεί το βράδυ της Πέμπτης και του εκμυστηρεύτηκε ότι θα συναντούσε τον 50χρονο κρεοπώλη για να πάνε μαζί για κυνήγι μιλάει για πρώτη φορά στο protothema.gr. Ο επί 12χρόνια αδελφικός φίλος του Μπάμπη, αναφέρει στο protothema.gr για τη σχέση που είχε ο Μπάμπης με τον κρεοπώλη κι ότι ο 31χρονος είχε δανείσει τα 17.000 ευρώ στον κρεοπώλη πριν ένα χρόνο για να αγοράσει κρέατα κι ο 50χρονος όλο αυτό το διάστημα, τον κορόιδευε ότι θα του τα δώσει και δεν του τα έδωσε ποτέ.

«Λίγες ώρες πριν εξαφανιστεί ο Μπάμπης, την Πέμπτη το απόγευμα, περίπου στις 18:30, τον πήρα τηλέφωνο και του είπα να έρθει από το σπίτι μου να ψήσουμε και μετά να βγούμε έξω με την παρέα μας. Μου αρνήθηκε κι ενώ τον άκουσα στο τηλέφωνο προβληματισμένο, σαν να μην ήθελε να μου πει , επέμεινα και του λέω «Μήπως θα βγεις με καμία κοπέλα και δεν έρχεσαι μαζί μας;» . Εξακολουθούσε να αρνείται και να είναι προβληματισμένος και τότε μου είπε : «Θα πάω για κυνήγι με τον Μ.......(τον 50χρονο κρεοπώλη)». Μου το αποκάλυψε και του είπα, να προσέχει. Λίγες ώρες αργότερα το ίδιο βράδυ, του έστειλα μήνυμα του Μπάμπη για να δω αν είναι καλά και του έγραψα: «Πιάσατε τίποτα στο κυνήγι;» και το μήνυμα δεν το είδε ποτέ. Και μετά και την επόμενη μέρα, τον έπαιρνα συνέχεια τηλέφωνα, είχα ανησυχήσει κι εγώ κι η οικογένειά του και πήγαμε στην αστυνομία να δηλώσουμε εξαφάνιση.

Με τη δική μου την κατάθεση έμαθε η αστυνομία ότι ο Μπάμπης θα πήγαινε για κυνήγι με τον 50χρονο. Όλα αυτά τα είπαμε τηλεφωνικά με τον Μπάμπη. Δεν υπάρχει άλλος φίλος που θα συναντούσε ο Μπάμπης εκείνο το βράδυ και ο 50χρονος δεν ήταν φίλος μας . Ο 50χρονος είχε ζητήσει 17.000 ευρώ δανεικά από τον Μπάμπη πέρυσι για να αγοράσει κρέατα με την προϋπόθεση ότι θα του τα επέστρεφε. Επί ένα χρόνο ο Μπάμπης ζουσε με αυτό το σαράκι, για το πότε θα του επιστρέψει ο 50χρονος τα χρήματα γιατί το παιδί τα χρειαζόταν τα χρήματα. Ο Μπάμπης ήταν συνέχεια σκεπτικός και προβληματισμένος . Μου έλεγε «Ο Μ....... δεν μου τα δίνει, δεν τα έχει τώρα και μου είπε θα μου τα δώσει αργότερα ....» και δεν του τα είχε δώσει ένα χρόνο τώρα. Όποτε συναντούσα τον Μπάμπη είχε μεγάλο άγχος για το πώς θα πάρει τα χρήματα από τον 50 χρόνο. Εν τω μεταξύ αυτός, όταν συναντούσε τον Μπάμπη έξω και ήμουν εγώ μπροστά, του έλεγε ο 50χρονος «Έλα από το μαγαζί μου να τα πούμε ...» ή ξεμονάχιαζε τον Μπάμπη και του μιλούσε . Ποτέ δεν μιλούσε μπροστά σε τρίτους.

Με τον Μπάμπη είμαστε 12χρόνια φίλοι, πάντα και σε εμένα που είμαι αδελφικός του φίλος και στην οικογένειά του έστελνε μήνυμα, έπαιρνε τηλέφωνο και μας έλεγε που βρισκόταν . Δεν εξαφανιζόταν ποτέ ... Πολύ φοβάμαι ότι κάτι κακό του έχει συμβεί και δεν θέλω να το πιστέψω» λέει αποκλειστικά στο protothema.gr ο αδελφικός φίλος του Μπάμπη Κούτσικου.

Πηγή: protothema.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση