ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

O «Μιχάλης» ζητούσε από τη 12χρονη να φέρει στην «κόλαση» και την αδερφή της

Νέα στοιχεία για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης στον Κολωνό

Νέα στοιχεία έρχονται στο «φως» για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης από τα Σεπόλια. Την αδερφή της και άλλα κορίτσια ήθελε να βάλει στην «κόλαση», ο «Μιχάλης», τάζοντας στο παιδί «μεγάλη ζωή».

Μετά τις νέες συλλήψεις για την υπόθεση του Κολωνού, ρόλο «κλειδί» στην υπόθεση -εκτός από τον βασικό κατηγορούμενο Ηλία Μίχο- έχει και ο 57χρονος συνταξιούχος ναυτικός. «Μιχάλης» που είχε συλληφθεί στον Πειραιά.

Σύμφωνα με το Star ο «Μιχάλης» μιλούσε στην 12χρονη μέσω εφαρμογών στο ίντερνετ και εκτός από τα ραντεβού βιασμού που ήθελε να κλείνει με το παιδί, της έταζε και μεγάλη ζωή, ενώ ήθελε να την βάλει και σε «μεγάλα σαλόνια» με πλούσιους παιδοβιαστές.

Μάλιστα, όπως ανέφεραν οι πληροφορίες του καναλιού, ο συνταξιούχος ναυτικός είχε πει στην 12χρονη να μπει στο κύκλωμα και η 19χρονη αδερφή της, ενώ της ζήτησε να φέρει και άλλα κορίτσια στην κόλαση της μαστροπείας.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, τα συγκεκριμένα στοιχεία προέκυψαν από την απολογία του «Μιχάλη», αλλά και από τις συνομιλίες που εντόπισαν οι Αρχές μεταξύ του 57χρονου και του 12χρονου κοριτσιού.

Ποιος είναι ο «Μιχάλης» που ήθελε να μεγαλώσει το κύκλωμα στον Κολωνό

Ο «Μιχάλης» που είχε συλληφθεί στον Πειραιά, είναι ένας 57χρονος συνταξιούχος ναυτικός ο οποίος έχει δύο κόρες ηλικίας 22 και 5 ετών και είναι παντρεμένος με μία γυναίκα 27 ετών.

Η σύλληψη ήρθε όταν η 12χρονη έδωσε το όνομα «Μιχάλης» στις Αρχές, με την αστυνομία να κάνει σχετική έρευνα και να εντοπίζει τον κατηγορούμενο, ο οποίος φέρεται να είχε παρελθόν μαστροπού και να κλείνει - όπως και ο Ηλίας Μίχος - τα ραντεβού βιασμού.

Ο ίδιος είχε μιλήσει στον Alpha λέγοντας πως έκλεινε τα ραντεβού για... πλάκα: «τα έλεγα έτσι για πλάκα. Και δεν έκλεισα κανένα (ραντεβού)... Εχω καταστρέψει τη ζωή μου. Σας παρακαλώ! Αφήστε με! Αφήστε με και ό,τι θέλει ας γίνει... Έχω καταστραφεί... Σας παρακαλώ!».

ΠΗΓΗ: reader.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση