ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Ο Μάνος Δασκαλάκης μου έστελνε γυμνές φωτογραφίες του»

H μαρτυρία μίας οικογενειακής φίλης του Μάνου Δασκαλάκη και της Ρούλας Πισπιρίγκου

Τη μαρτυρία μίας οικογενειακής φίλης του Μάνου Δασκαλάκη και της Ρούλας Πισπιρίγκου από την Πάτρα έφερε στο φως το πρωί της Τρίτης 26/4 το Πρωινό. Όπως υποστήριξε η φίλη του πρώην ζευγαριού μιλώντας στον Θάνο Βάγιο, ο 30χρονος της έστελνε άσεμνες φωτογραφίες του.

«Εγώ με τη μαμά του Μάνου μεγαλώσαμε στην ίδια γειτονιά. Τον Μάνο τον γνώρισα μωράκι και τώρα τον ξαναείδα το 2019 νομίζω πριν πεθάνει η Μαλένα και έμαθα ότι είναι ο γιος της Ελένης. Μιλάγαμε στο facebook. Όχι με τη Ρούλα. Μετά, της έκανα αίτημα φιλίας και της εξήγησα πώς ξέρω το παιδί. Μου στέλνε κάτι φωτογραφίες, πήγε να μου την πέσει σε μένα που εγώ μεγάλωσα με τη μαμά του.

Να έρχεται στο σπίτι και μου έστελνε και κάτι φωτογραφίες αισχρές, τις έσβηνα κατευθείαν. Του ‘στειλα ένα μήνυμα και του λέω «Άμα σε δω και πουθενά στο δρόμο θα σε φτύσω ρε Μάνο, δεν το περίμενα από σένα» εξομολογήθηκε στο Πρωινό η οικογενειακή φίλη.

Και πρόσθεσε: «Ξέρει τα αδέρφια μου, ξέρει όλη την οικογένεια μου ρε συ και να μου κάνει αυτά τα πράγματα; Ντροπή δηλαδή, με έκανε να ντραπώ κι εγώ…

Όταν πήγαινε ταξίδι στην Αθήνα που ήτανε οδηγός μου τα ‘στελνε. «Χίλια συγγνώμη» κι αυτά.. να μου ζητάει… Μου λέει θα πάμε στο νεκροταφείο; Θα πάμε του λέω αλλά εμένα τέτοιες φωτογραφίες δεν θα μου ξανά στείλεις, σε παρακαλώ πολύ. Και πήγαμε την άλλη μέρα γιατί είχα πάρει δύο κεράκια των παιδιών και λέω θα πάμε πάνω να μου δείξεις που είναι το μήνυμα των παιδιών; Και μου λέει ‘ντάξει.

Ανεβήκαμε πάνω, του λέω τη μηχανή πως την πήρες; Ζήταγες τα λεφτά δανεικά και πήγες και αγόρασες μηχανή καινούρια; «Με δόσεις» μου είπε. Ρε φίλε του λέω «700 ευρώ δε μου είπες ότι παίρνεις; Πώς γίνεται αυτό το πράγμα;».

Όσον αφορά στις φωτογραφίες κι αν της είπε τίποτα, η οικογενειακή φίλη παραδέχτηκε: «Δεν μου είπε τίποτα, κιχ δεν έβγαλε την άλλη μέρα στο μνήμα. Πάντα μου στέλνε το βράδυ μηνύματα. Στις αρχές ήταν καλός, «τι κάνεις» κι αυτά… «Τώρα πάω ταξιδάκι» μου λέει «θα γυρίσω το πρωί μου πάω σπίτι να κοιμηθώ να παίξω και με τη μπέμπα» μου κάνει, με την Ίριδα. Την άλλη μέρα του λέω «γύρισες;». «Έχω φτάσει μου λέει εδώ, ξεφορτώνω και πάω σπιτάκι». «Πήγαινε παίξε με την Ίριδα» του λέω «και στείλε μου και φωτογραφίες». Και μου χε στείλει που έπαιζε.

Έσβηνε τα μηνύματα, και ξέρεις τι μου έλεγε; «Σβήστα» μου λέει «κι εσύ τα μηνύματα». Του λέω «εγώ τα ‘χω κάνω ήδη» του λέω. «Ντροπή» του λέω! Δεν είχα να φοβηθώ κάτι εγώ, αυτός φοβότανε! Και του ‘στελνα και τα απογεύματα που ήταν η Ρούλα εκεί. Και έστελνα στη Ρούλα «ήρθε ο Μάνος;». «Ναι τώρα παίζει με την μπέμπα» μου λέει «και τραγουδάνε, τώρα θα σου στείλει βιντεάκι», και μου στειλε το βιντεάκι που τραγουδάει εκεί μπέμπα».

ΠΗΓΗ: tlife.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση