ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ο «γυναικάς» Μπιλ Γκέιτς:Τα άγρια μπάτσελορ με χορεύτριες, οι απιστίες στη Μελίντα

Tο διαζύγιό του με τη σύζυγό του, Μελίντα, έστρεψε για τα καλά τα φώτα της δημοσιότητας πάνω του

Ο χωρισμός τους, η αμύθητη περιουσία και ο διαμοιρασμός της, ο παιδεραστής Τζέφρι Έπσταϊν και η φημολογούμενη εμπλοκή του με το διαζύγιο των Γκέιτς είναι μόνο μερικά στοιχεία από τα δημοσιεύματα που έχουν αναρτηθεί στον διεθνή Τύπο. Το διαζύγιο της Μελίντα και του Μπιλ Γκέιτς απασχολεί τα μέσα ενημέρωσης, όπως άλλωστε συμβαίνει και με όλα τα «χρυσά» διαζύγια και τις αστρονομικές διατροφές.

«Ο Μπιλ Γκέιτς δεν ήταν ένα nerd»

Τώρα, λοιπόν, που ο χωρισμός των Γκέιτς μονοπωλεί το ενδιαφέρον, στο φως της δημοσιότητας έρχονται ποικίλες πληροφορίες για το ποιος είναι ο μεγιστάνας. Τη δεκαετία του '90, ο δημοσιογράφος Τζέιμς Γουάλας έγραψε δύο βιβλία για τον ιδρυτή της Microsoft, αποκαλύπτοντας άγνωστες λεπτομέρειες για τη ζωή του.

Σε συνέντευξή του στην «Daily Mail», ο Γουάλας δήλωσε ότι ο Μπιλ Γκέιτς δεν ήταν το «αγόρι της χορωδίας» στις πρώτες του ημέρες ως ιδρυτής εταιρείας τεχνολογίας. «Τότε, πολλά από εκείνα τα παιδιά της Microsoft ήταν νεαρά παιδιά με μπλουζάκια λερωμένα από πίτσα για δυο-τρεις μέρες, που εργάζονταν σε κώδικα λογισμικού», ανέφερε ο πρώην ρεπόρτερ της Seattle Post-Intelligencer. «Δεν ήταν παιδί της χορωδίας, δεν ήταν μόνο ένα nerd. Είχε μια ζωή τότε».

Ο Γουάλας, το 1997, στο βιβλίο του Overdrive: Bill Gates and the Race to Control Cyberspace, περιγράφει τον Μπιλ Γκέιτς ως ένα άγριο νιάτο, μια πλευρά που τα εθνικά μέσα ενημέρωσης δεν ήθελαν να σκιαγραφήσουν.

«Δεν έγραφαν για τα άγρια μπάτσελορ πάρτι που ο ιδρυτής της Microsoft διοργάνωνε στο σπίτι του στο Σιάτλ, για τα οποία ο Γκέιτς θα βρισκόταν σε στριπτιτζάδικα για να προσλάβει χορεύτριες για να πάνε σε αυτό και να κολυμπήσουν γυμνές με τους φίλους του στην εσωτερική πισίνα».

Ο γυναικάς Μπιλ Γκέιτς την έπεφτε σε ρεπόρτερ

Ο ρεπόρτερ υποστηρίζει ότι ακόμα και όταν άρχισε να βγαίνει με τη μετέπειτα σύζυγό του, Μελίντα, ο Μπιλ Γκέιτς δεν σταμάτησε το ερωτικό παιχνίδι. «Ειδικά όταν βρισκόταν εκτός πόλης για δουλειές, συχνά την έπεφτε σε γυναίκες δημοσιογράφους που κάλυπταν το ρεπορτάζ της Microsoft και θέματα εταιρειών», ισχυρίζεται ο Γουάλας. «Ηταν γνωστός γυναικάς, αν και δεν γραφόταν, επειδή ο Γκέιτς και η Microsoft έδιναν θέματα σε δημοσιογράφους εφημερίδων, όπως οι ''New York Times'', και κανείς από αυτούς δεν ήθελε να σταματήσει τη ροή πληροφοριών», προσθέτει.

Μάλιστα, ο Γουάλας λέει ότι η Μελίντα ήξερε την «αδυναμία» του Γκέιτς, γι’ αυτό και η σχέση τους είχε τα πάνω και τα κάτω της. «Κάποια στιγμή χώρισαν για σχεδόν έναν χρόνο, σύμφωνα με πληροφορίες, επειδή ο Γκέιτς αρνήθηκε οποιαδήποτε δέσμευση. Οταν ξανασυναντήθηκαν ξανά το 1992, η σχέση τους έγινε πιο στενή και δυνατή».

«Απάτησε τη Μελίντα όταν είχαν σχέση»

Ο παλιός φίλος του Γκέιτς και πρώην στέλεχος της Microsoft, Βερν Ράμπερν, επιβεβαίωσε τους ισχυρισμούς του βιβλίου σε συνέντευξή του στην «Daily Mail», αποκαλύπτοντας ότι ο δισεκατομμυριούχος απάτησε τη Μελίντα κατά την πρώτη φάση της σχέσης τους. Ο Ράμπερν παραδέχθηκε ότι στον Γκέιτς άρεσαν τα πάρτι και ήταν άπιστος στην αρχή της σχέσης του. Φέρεται δε να αισθανόταν «περήφανος που δεν έκανε κάτι από τότε που παντρεύτηκε».

«Το να είσαι γυμνός σε μια πισίνα δεν είναι μεγάλη υπόθεση», δήλωσε ο επιχειρηματίας, προσθέτοντας: «Υπάρχει, όμως, διαφορά μεταξύ τού να είσαι γυμνός σε μια πισίνα με ένα σωρό άλλους ανθρώπους, και να είσαι γυμνός σε μια πισίνα με κάποιον άλλον ή σε ένα κρεβάτι με κάποιον άλλον».

Ο ιδρυτής της Eclipse Aviation πρόσθεσε ότι, απ' όσο γνωρίζει, ο Γκέιτς ήταν πιστός στη Μελίντα μετά τον γάμο τους το 1994. «Σίγουρα πριν από τον γάμο τους, ναι [σ.σ.: την είχε απατήσει]. Στον Μπιλ άρεσε να παρτάρει. Αλλά δεν είδα τίποτα μετά τον γάμο», είπε. «Στην πραγματικότητα, δείπνησα μαζί του ένα βράδυ. Είπε ότι ήταν πολύ περήφανος για το γεγονός ότι δεν είχε κάνει κάτι από τότε που παντρεύτηκε».

Πηγή: iefimerida.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X