ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Νταντά κατηγορείται ότι βίασε 13χρονο – «Δέξου το σαν άνδρας»

Απείλησε τον ανήλικο

Οι αστυνομικές αρχές αναζητούν μια διεστραμμένη μπέιμπι σίτερ από το Τέξας που κατηγορείται ότι βίασε ένα 13χρονο αγόρι, διατάζοντας το θύμα να υπομείνει τη φρικτή κακοποίηση «σαν άντρας».

Η αρρωστημένη επίθεση έλαβε χώρα τον Ιούλιο του 2021, αλλά η 41χρονη νταντά, Σαρλίν Κόρνεγκεϊ κατηγορήθηκε μόλις αυτή την εβδομάδα για βαριά σεξουαλική επίθεση σε παιδί.

Μια ένορκη κατάθεση που περιήλθε στην κατοχή του σταθμού ABC 13 αναφέρει ότι το αγόρι έδωσε συνέντευξη σε ψυχολόγο για την τραυματική του εμπειρία τον Μάρτιο του 2022.

Ο νεαρός έφηβος αφηγήθηκε ότι βρισκόταν υπό τη φροντίδα της γυναίκας από το Χιούστον στις 11 Ιουλίου 2021, όταν εκείνη τον διέταξε να φορέσει σουτιέν, φόρεμα και ψηλά τακούνια αφού βγήκε από το ντους στο διαμέρισμα της.

Το αγόρι είπε ότι η μπέιμπι σίτερ στη συνέχεια έβγαλε τα ρούχα και το «έκανε» μαζί του στο υπνοδωμάτιο του ίδιου του γιου της, καθώς εκείνος κοιμόταν.

Κατά τη διάρκεια ιατροδικαστικής συνέντευξης πέρυσι, το αγόρι ισχυρίστηκε ότι όταν ζήτησε από την Kόρνεγκεϊ να σταματήσει, εκείνη του απάντησε: «Σκάσε και δέξου το σαν άντρας».

Αφού είπε στην επιτιθέμενη να σταματήσει για δεύτερη φορά, καθώς εκείνη συνέχιζε τη σεξουαλική πράξη, είπε ότι τελικά συμμορφώθηκε.

Εφιαλτικές οι μαρτυρίες του παιδιού για τον βιασμό

Αλλά η διεστραμμένη νταντά φέρεται τότε να απείλησε με ένα μαχαίρι το αγόρι για να μην μιλήσει σε κανέναν για το τι συνέβη.

Αγνοώντας την απειλή, ο νεαρός εκμυστηρεύτηκε στον πατέρα του την φερόμενη επίθεση.

Ο πατέρας του θύματος δήλωσε στις αρχές ότι όταν ο γιος του του μίλησε για τη σοκαριστική κακοποίηση, αρχικά «δεν μπορούσε να το πιστέψει», αλλά πείστηκε αφού ο 13χρονος αποκάλυψε τις ανατριχιαστικές και πολλές λεπτομέρειες της «συνεύρεσης», μεταδίδει η New York Post.

Ο πατέρας είπε ότι γνώριζε ότι η Kόρνεγκεϊ είχε έναν γιο και ότι του είπε ότι ήθελε το αγόρι του «να μείνει εδώ και να παίξει βιντεοπαιχνίδια».

Κατά τη στιγμή του διεφθαρμένου περιστατικού, η νταντά εξέτιε αναβαλλόμενη ποινή για καταδίκη για κατοχή μεθαμφεταμίνης. Το ποινικό της μητρώο περιλαμβάνει επίσης κατηγορίες για κλοπή και απάτες.

Πηγή: iefimerida.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X