ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 news

Notre Dame: Όλοι ψάχνουν τον μπαμπά με την κορούλα του (Pic)

Κινητοποιήθηκαν οι πολίτες στα social media, μετά από μια ανάρτηση

Έγινε viral σχεδόν σε όλα τα μήκη και πλάτη των... μέσων κοινωνικής δικτύωσης, η φωτογραφία ενός πατέρα που χορεύει με την μικρή του κορούλα, μπροστά από την Παναγία των Παρισίων, λίγο πριν από την μεγάλη καταστροφή. Μετά την πυρκαγιά, όμως, η φωτογραφία σκορπίστηκε παντού, καθώς η τουρίστρια που απαθανάτισε την όμορφη στιγμή, ψάχνει παντού τους πρωταγωνιστές.

Όπως αναφέρει στην ανάρτησή της η Brooke Windsor, έλαβε αυτή την φωτογραφία ενώ αναχωρούσε από το επιβλητικό μνημείο, μία ώρα πριν αυτό παραδοθεί στις φλόγες. Σκέφτηκε να πλησιάσει τον μπαμπά για να τον ρωτήσει εάν την ήθελε, αλλά δεν το έπραξε και τώρα εύχεται να το είχε κάνει. Στο τέλος της ανάρτησής της, παρακαλεί το Twitter εάν έχει καθόλου μαγικές δυνατότητες, να βοηθήσει τον άντρα να δει την φωτογραφία.

Σε επόμενη ανάρτησή της, εξακριβώνει ότι δεν είναι βέβαιη εάν πρόκειται για μπαμπά με την κόρη του, αλλά της έκανε εντύπωση η δύναμη της στιγμής μεταξύ τους. Μπορεί να είναι θείος, φίλος ή αδελφός της, προσθέτει, χωρίς να ξέρουμε την αλήθεια, μέχρι να τους εντοπίσουμε, καταλήγει.

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X